2777
2789
عنوان

بدن درد بعد باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 35 پست
این بدن درده تا چند جلسه ادامه دارهبخدا از فکر بعد از ظهر امروز که میخام برم میخواد گریم بگیره😭

برای من معمولا ۴ روز یا بیشتر طول می‌کشید 😁😁

اووووووه چرا گریه؟؟؟؟؟؟؟ 

درده دیگه چیزی نیست 

واسه من گاهی سرمایه‌اش کبود میشد بخاطر سنگین زدن😄😄

الان عادت کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جلسه اول همینه بعد چند جلسه عادت میکنیمگه سرد نکردی بعد تمرین؟

رفیق سردکنی کمتردردداره درهرصورت بدن درددارید،درضمن این بدن درداگربرنامه ای که مربی میده صحیح بری بعدهربرنامه عوض شدن بدن دردداره یک بدنسازی ک علمی واصولی پیش میره

عزیزحتما قبل تمرین گرم کردن وبعدتمرین سردکردن یادت نره سردکردن همون حرکات کششی بیشتر،شبهامنیزیم بخور

بعدشم دردورزش لذت داره خدایی اگرتحمل کنی حال میکنی بادردش،الان نمودمیکنه بعدیکماه اوکی میشی

قرص منیزیم شبهابرای درد

دردورزش طبیعی هستش بایدیک هفته اول روطاقت بیاری

الان بالاتنه کارکردی دردسرشونه وبازو،ساعدالبته هرنقطه ای که باسنگ روش فشارآوردی بعدپائین تنه یعنی پا بعدوزنه زدن پا که معمولا یک روزدرمیون بالاتنه وپائین تنه برنامه داری پاهاتم دردمیگیره

اونا نمی گن. شما باید گرم کردن و سرد کردنو انجام بدین

مربی مربی خوب ودلسوزکاربلدباشه بایدبفهمه طرف میادحرکتی میزنه بفهمه مبتدی هستش یاحرفه ای

بایدمتوجه بشه بتونه تعهدمربیگریشوانجام بده بایدبه شاگرداش توضیح بده البته که این نیست خیلی خیلی کم پیدامیشه مربی دلسوز

ببخشید ینی برای سرد کردن چیکار کرد؟

اگه دو میدانی هستین. مثلا ده دور یا 4000 متر.که هر دور زمین چمن 400 متر هست که میشه 4 کیلومتر دوییدین با سرعت میانگین هر دور یک دقیقه و پنجاه ثانیه. 400 متری. دو دور 400 متری یا 800 متر با سرعت 2 دقیقه و سی ثانیه. بطوری که وقتی ضربان قلبتون موقع اوج زیاده. موقع سرد کردن باید یواش یواش پایین بیارین. به طوری که بتونید هم ورزش کنید هم  به راحتی صحبت کنید. در باشگاه هم بعد از اتمام برنامه. کمی پیاده روی کنید. بعد حرکات کششی. مخصوصا کشش شانه ها. و پاها رو انجام بدین البته نه با شدت. دور محوطه باشگاه پیاده روی کنید تا ضربان قلبتون پایین بیاد. اگه گرم کردن و سرد کردن انجام ندین عضلات تون آسیب میبینه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اگه دو میدانی هستین. مثلا ده دور یا 4000 متر.که هر دور زمین چمن 400 متر هست که میشه 4 کیلومتر دوییدی ...

ببخشید وقتتو میگیرم،الان من دیروز بار اولم بود رفتم،وقتی بدنسازی تموم شد ،گف برو 10دیقه تردمیل 10 هم دوچرخه و برو دیگ،این بده؟غلطه؟

ببخشید وقتتو میگیرم،الان من دیروز بار اولم بود رفتم،وقتی بدنسازی تموم شد ،گف برو 10دیقه تردمیل 10 هم ...

قبل از شروع تمرین باید می رفتین تردمیل و دوچرخه. در آخر تمرین برید باید با سرعت خیلی خیلی ملایم باشه. به طوری که ضربان قلبتون زیاد نشه. و موقع تمرین بتونید حرف بزنید. 

اگه دو میدانی هستین. مثلا ده دور یا 4000 متر.که هر دور زمین چمن 400 متر هست که میشه 4 کیلومتر دوییدی ...

لایک داری فریباخانم امابرای منی ک مبتدی هستم حرفه ای ثوضیح بدین گیج میشم راحت متوجه فرمایشاتتون نمیشم

وقتی گرم میکنی حرکات نرمشی ازحرکات کندبه تندتبدیل میشه ک بدنت گرم بشه حرکات روتندترمیکنی وقتی سردمیکنی حرکاتی ک برای گرمکردن انجام میدی روازتندبه کندتبدیل میکنی مثلادویدنت رویواش یواش تبدیل میکنی به پیاده روی 

لایک داری فریباخانم امابرای منی ک مبتدی هستم حرفه ای ثوضیح بدین گیج میشم راحت متوجه فرمایشاتتون نمیش ...

لطف دارین. عزیزی. از گوگل سرچ کنید هم حرکات سرد کردن و گرم کردن و توضیح می ده. منظورم این بود بدن مثل ماشینه. سر صبحی به محض روشن کردن بزنی دنده 5 با سرعت 100 تا بری بعد یه مدت موتورش خراب میشه. بدنم موقع ورزش باید یواش یواش با ده درصد توان شروع بشه. بعدیواش یواش به صد برسه. و در اتمام. حرکات و با درجه ملایم و بیست درصد توان انجام بدین. بیشتر کوفتگی ها به خاطر همین گرم کردن و سرد کردن اصولی نیست. بعدش ورزش که می ریم. بدنمون به آب بیشتری احتیاج داره. که اونم در طول شبانه روز باید تامین بشه.