2777
2789
عنوان

بچه‌ها کی این مشکل رو داره

129 بازدید | 13 پست

چند وقته قبل خواب بشدت بدنم میخاره

همیشه دو سه ساعت قبل خواب حموم می‌کنم و بعدش کل بدنم رو لوسیون میزنم ولی بازم خارش داره

پشه و اینام نداره خونه

کسی این مشکل رو داره؟میدونین از چیه؟

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

آزمایش خون میدی می‌بری پیش دکتر اگه کبد مشکل نداشته باشه مشکل پوستیه باید شامپو بدن کرمی مخصوص کودکا ...

مرسی عزیزم♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط اینکه برو دکتر اون برات آزمایش بنویسه فاکتور های مربوط به این موضوع رو چک کنن تو آزمایشتمنم مثل ...

جدی؟ چی بود مشکلت عزیزم؟

من به بدنم صابون نمیزنم اتفاقا شامپو بچه میزنم و کلی لوسیون بازم فایده نداره

همون آزمایش رو باید بدم

جدی؟ چی بود مشکلت عزیزم؟من به بدنم صابون نمیزنم اتفاقا شامپو بچه میزنم و کلی لوسیون بازم فایده نداره ...

من خیلی خارش داشتم در حدی که پوستم یکی دوبار خون اومد کلافه میشدم از شدت خارش همه جام می‌سوخت رفتم دکتر آلرژی گفت آزمایش خون بده نوشت که چیا باید چک بشن بعد جوابو بردم براش گفت آزمایشت خوبه پوستت خشک شده شامپو بدن عوض کن شامپو بدن کرمی کودکان بزن زدم درست شد

اره از یک فروردین دارم با این مشکل سر و کله میزنم و چیزی نیست جز حساسیت چرت بهار 🤦یعنی تمام دستم و ساق پام زخم شده اینقدر بعضی وقتا خارش شدید داره 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی خارش داشتم در حدی که پوستم یکی دوبار خون اومد کلافه میشدم از شدت خارش همه جام می‌سوخت رفتم د ...

اها

خداروشکر چیزی نبوده

مرسی فدات شم♥️♥️♥️🥰

منم یسری اینجوری شدم  اینقدررفتم دکترخونه روسمپاشی کردیم آخرش یکی گفت احتمالاکسی اومده خونتون بیماری پوستی داشته بایدبابخارشورخونتون روضدعفونی کنی منم کل خونه روبخارشورکشیدم دیگه تموم شد

اره از یک فروردین دارم با این مشکل سر و کله میزنم و چیزی نیست جز حساسیت چرت بهار 🤦یعنی تمام دستم و ...

اخ اخ دقیقا منم همینجوری شدم🤦🏼‍♀️