2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا خیاطی رو شروع کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 44 پست
یعنی بدون رخ برم دوره نازکدوزی و بعد با کار تو تولیدی چرخ بخرم؟ یا همون اول باید حداقل یه چرخ خونگی ...

نه عزیزم هیچ بایدی نداریم هزینه چزخ خریدن یکم بالاست اگه داشته باشی که تو خونه هم میتونی تمرین کنی ولی برای کار تو تولیدی بگم که اگه بیرون بر بخوای حتما باید چرخ صنعتی داشته باشی تازه سردوز و اتویه خوبم میخوان بخاطر همین راه اسونی که تو فشار نندازی خانواده تو همینه که بری دوره نازک دوزی اونجا چرخ هست (مخصوصا اموزشگاهای خوب که میزارن بعدا بری تمرینم بکنی خودت ازشون بپرس اینو قبل ثبت نام)

بعد همین که تموم شد بری تولیدی که میگم نصف بیشتر چیزارو تو تولیدی قراره یادبگیری قبل از دادن هر سفارش بهت نحوه دوختشو یاد میدن جیبشو اینارو

برای کار کردن تو خود تولیدی نه چرخ مسخواد نه اتو اکثرا از ساعت ۹ میرن تا ۶ باز بستگی به خودت داره هم یاد میگیری هم تمرین میشه برات بنظرم برای شروع بهترین راه همینه

راستی اگه خراب کردی پارچه رو چکتر کنی هم میپرسم ، اگه شگردی هم بلده که پارچه خراب نشه اونم میپرسم

لطف بزرگی میکنی در حقم💚

واقعاً خیلی ازت ممنونم که وقت گذاشتی و من رو راهنمایی کردی 

خیلی زیاد برام با ارزشه 🥺❤️

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزم هیچ بایدی نداریم هزینه چزخ خریدن یکم بالاست اگه داشته باشی که تو خونه هم میتونی تمرین کنی و ...

پس همین کار رو می‌کنم بعد با پولش کار خودم رو شروع می‌کنم و تو خونه سفارش می‌گیرم 

توکل به خدا 

ان شاءاللّه که کارم بگیره 

پس همین کار رو می‌کنم بعد با پولش کار خودم رو شروع می‌کنم و تو خونه سفارش می‌گیرم توکل به خدا ان شاء ...

انشالله عزیزم صددرصد میگیره فقط تمیزی دوخت رو اولویت قرار بده حتما موفق میشی

هر سوالی داشتی بگو بپرسم💝

اینکه برای شروع چه چرخی داشته باشم و در چه حدی باشه خوبه 

و اینکه تجربیاتشون رو بدونم مطمئناً خیلی‌ کمکم میکنه 

مثلاً توصیه هاشون برای پیشرفت سریع تر 

از این چرخ مشکی قدیمیا هم داشته باشی برای شروع خوبه و اگر میتونی یه سردوز پروانه دست دوم هم تهیه کن ،و یک دوره نازک دوزی برو (جایی معتبر و به درد بخور که کارگاه آموزش درست حسابی داشته باشه و مورد تایید سازمان فنی و حرفه‌ای باشه که حتمت بتونی امتحانش رو بدی). بعدش و یا حتی ضمن آموزش ،حتما حتما بدون معطلی برو یه خیاطی شروع به کارآموزی کن و یکی سال سعی کن فقط روی نازک دوزی تمرکز داشته باشی تا کامل یاد بگیری بعد از اون میتونی راسته دوز بخری و دوره‌های حرفه‌ای تر مثل کلفت دوزی و لباس شب و عروس و ... ببینی.

عزیزم ب عنوان یه خیاط تولیدی بهت میگم ک مراقب گردنت باش من اکثر خیاط ها دیسک گردن گرفتیم الان ب ناچار ب کارای اسون رو آوردم ک کمتر فشار بیارم ب عمل نرسم تو تولیدی کار میکشن و پول درست نمیدم ۳سال کار کردم

عزیزم ب عنوان یه خیاط تولیدی بهت میگم ک مراقب گردنت باش من اکثر خیاط ها دیسک گردن گرفتیم الان ب ناچا ...

دیگه چه کنم هر کاری سختی خودش رو داره 

من قبل از این می‌خواستم برم دوره رنگ و مش ولی آسم دارم و نمیتونم 

من بیشتر دلم میخواد تو خونه کار کنم منتها به خاطر شرایط مالی شاید اوایل رفتم تولیدی ای کارگاهی جایی 

سلام عزیزم بهترین دوره های خیاطی از استادهای برتر مثل زرین دوخت برتر بخشایشی و ....

صفرتاصد،مجلسی،شلوار،ضخیم دوز،نازک دوز والگو های اماده

زیر 250 تومان

میلیونیه قیمت دوره ها سرچ کن میبینی کاملترینه

هر کی خواست تلگرام پیام بده براش نمونه بفرستم

trnm230

سلام اسی جون، ببخش دیر اومدم سرماخوردم خیلی حالم بده ، پرسیدم از خواهرم ، میگه یه مدت برن تو محیط ببینه چقدر علاقه داره و اینکه حوصله دارن کار رو تمیز دربیارن یا نه ؟ چون تو خیاطی تمیز کار کردنوخیلی مهمه و اول باید دوره های نازک دوزی و ضخیم دوزی رو برن ، بعد یه مدت برن تولیدی کار کنن تا دستشون راه بیفته بعد دوره تجاری رو برن و اینها یکسال و نیم دو سال طول میکشه ولی اگه علاقه داره میارزه ، برای چرخ خیاطی هم  اولش سر دوزی رو باید بدن بیرون و اگه کار مشتری هم خراب شد راه داره ولی اینطوری نمیتونم بگم باید چکار کنه ، بستگی داره کجای کار خراب میشه ولی یاد بگیره و نترسه، میگفت من خودم میترسیدم برای مشتری شلوار مجلسی بدوزم الان یادم میفته خنده م میگیره و مدل چرخ رو هم پرسیدم ، گفت انقد مدلای مختلف اومده که نگو ولی اولش از هر چی که داره یعنی با هر چرخی که داره شروع کنه و سر دوزی رو بده بیرون براش انجام بدن نا درآمد دربیاره بعد بخره 

سلام اسی جون، ببخش دیر اومدم سرماخوردم خیلی حالم بده ، پرسیدم از خواهرم ، میگه یه مدت برن تو محیط بب ...

خیلی ممنونم ازتون 💚 🙏🏻 

لطف کردی در حقم 

امیدوارم هرچه زودتر حالت بهتر بشه🥺💚