2777
2789
تعرض پسررو دوسش داشتم فک نمیکردم اینکار بکنه بعد اینکار ولم کرد بیشتر ار این میسوزم و بیشتر از این ک ...

الان دیگه بکارت مهم نیس عزیزم غصه نخور

شاید اشتباه زیاد تو زندگیم کرده باشم ولی هیچوقت نرفتم تو تاپیک مردم موضوع خودمو بندازم و به حاشیه ببرم همه رو😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینکه رابطه باشه میشه تجاوز نمیشه تعرض

دوستات درست نبودن وگرنه این همه آدم قبل ازدواج رابطه دارن هیچکس هم باهاشون بد نشده 

سوما اینکه خودت دوست داشتی پاشدی رفتی الان پاشده رفته پشیمونی نمیشه تجاوز میشه سواستفاده

با یه مشاور صحبت کن سعی کنی این خاطره بد رو از ذهنت پاک کنی و باهاش کنار بیای

تعرض پسررو دوسش داشتم فک نمیکردم اینکار بکنه بعد اینکار ولم کرد بیشتر ار این میسوزم و بیشتر از این ک ...

اگر پرده ت رفته که میشه تجاوز 

ولی دلم واقعا واسه نسل جدید میسوزه

کاااش قدر خودتون رو می دونستید

اینقدر راحت میدون نمی دادید 

دست خورده شدی

اون صلوات بزنه به کمرت بلکه یکم عقلت تکون بخوره 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

دست خورده شدی

اسمتو زدی حسبی الله از خدا بترس این چه حرفیه میزنی پسرا دست خورده نمیشن؟ کی این فرهنگ گوه میخواد تموم شه

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H