همش در حال دعوا و سر صدان مپ سگ و گربه منم گفتم اینا کع عاشق دعوان بزار مث سگ کتک بخورن
چیزی به اسم شعور ندارن جفتشون بیشعورن
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو هم حق داری میدونم فشار روته ولی دیگه با سیخ نمیزدی
نمیفهمیدند با جیغ میگفتن خوب میکنیم بدتر میکردن
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
هند جگر خواری مگه؟ سیخ؟ برو واسه شکنجه کردن ثبت نام کنیه چیزی هست به اسم کتابخونه
شب تو کتابخانه میزارن بخوابن؟هر وقت با دوتا نفهم تو یه خونه بودی و دوشب نخوابیدی بیا نظر بده
شب تو کتابخانه میزارن بخوابن؟هر وقت با دوتا نفهم تو یه خونه بودی و دوشب نخوابیدی بیا نظر بده
به مامانت بگو ..وای چه بی فکرن..حق داری ولی سیخ برنی بدتر پرو تر میشن
داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈 (milli-6u7qi )به هردو 10سوت طلا میده ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن. اینم کد من. milli-6u7qi
به مامانت بگو ..وای چه بی فکرن..حق داری ولی سیخ برنی بدتر پرو تر میشن
نه اتفاقا الان باز نمیفهمن
مامانم از دستشون روانی شده
نه اتفاقا الان باز نمیفهمنمامانم از دستشون روانی شده
وای ماشالله چه شلوغ کارن. حتما پشت سرهم دنیا اومدن.
داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈 (milli-6u7qi )به هردو 10سوت طلا میده ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن. اینم کد من. milli-6u7qi