2777
2789
عنوان

اینقد با سیخ زدنشون که سیخ خراب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2475 بازدید | 112 پست
واقعا با سیخ زدی ؟؟شمرابن ذلجوشن

تو هم دو روز نخوابی و استرس داشته باشی همین میشی

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم حق داری میدونم فشار روته ولی دیگه با سیخ نمیزدی

نمی‌فهمیدند با جیغ میگفتن خوب میکنیم بدتر میکردن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بیشتر ببینید
نه ۱۲ سالشونه

خب بچن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
بچه های امروزی زبون نفهمن بفرستشون پارکی خونه خاله ای جایی

نه اینا میرن رفیقاشونو میارن خونه میگن خونه بهتره

بیشتر ببینید
هند جگر خواری مگه؟ سیخ؟ برو واسه شکنجه کردن ثبت نام کنیه چیزی هست به اسم کتابخونه

شب تو کتابخانه میزارن بخوابن؟هر وقت با دوتا نفهم تو یه خونه بودی و دوشب نخوابیدی بیا نظر بده

بیشتر ببینید
شب تو کتابخانه میزارن بخوابن؟هر وقت با دوتا نفهم تو یه خونه بودی و دوشب نخوابیدی بیا نظر بده

به مامانت بگو ..وای چه بی فکرن..حق داری ولی سیخ برنی بدتر پرو تر میشن

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 10سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

بیشتر ببینید
به مامانت بگو ..وای چه بی فکرن..حق داری ولی سیخ برنی بدتر پرو تر میشن

نه اتفاقا الان باز نمیفهمن

مامانم از دستشون روانی شده

بیشتر ببینید

برو روانشناس بدبخت مریض مشکل دار

مامان بابات کجا بودن 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
نه اتفاقا الان باز نمیفهمنمامانم از دستشون روانی شده

وای ماشالله چه شلوغ کارن. حتما پشت سرهم دنیا اومدن.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 10سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

بیشتر ببینید