2777
2789
عنوان

به مرگ فکر میکنین ایا

139 بازدید | 24 پست

چیزی دارین ک با خودتون ببرین؟

ب این فک کردین ک یهو بمیرین و دست خالی برین اون دنیا؟

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره زیاد

مگه میشه آدم فکر نکنه

۱۸ سالمه ، اگه قراره عقل و شعورم رو منوط به سنم بدونی و تو کوچیکترین اختلاف نظری مدام بحث سن و سالم رو وسط بکشی لطفا ریپلای نکن💚ان‌شاءالله کنکوری ۱۴۰۵🌱 نیمچه شاعرِ غزل سرا✒️ با افتخار بچه شیعه‌یِ معتقد🤌🏻

بیشتر ببینید

هر روز بهش فکر میکنم 

آدم خوبی نیستم ولی سعی میکنم آذم بدی هم نباشم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بیشتر ببینید

آره گاهی بهش فکر میکنم همون موقع استغفار میکنم از خدا میخوام کمکم کنه میدونم هرکی ائمه رو دوست داشته باشه بهش سر میزنن زمان مردن

ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

بیشتر ببینید

من باور ندارم اون دنیایی باشه و روح ما جدا بشه با همین شخصیت و تجارب بره دنیای دیگه چون شخصیت و تجارب ما درون مغزه با مرگ مغز نابود میشه پس شخصیت ما نابود میشه پس به نظرم بعد مرگ نابودیه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
استغفارمیکنم.تلاش میکنم که توشه پرکنم اما گمون کنم موفق نیستم زیاد

حف الناس خیلی سخته

ینی من اگ غیبت نکنم خیلی خوب میشه خیلی سعی میکنم ک ترک کنم

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل