2777
2789
خب اصلا صورتو خشک نباید اصلاح کنی که همین وازلینو یه لایه ضخیم میزنی بعد اصلاح میکنی

نه ببین میگم موهای دستم زدم اصلا به صورت چیزی نزدم که اصلا

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اهااا موهای دستتو زدی؟خب همونم خشک نباید بزنی دیگه

اره اره چندتا تار مو بود اونقدم نبودااا اونو خشک زدم اینجوری شد الان چیکار کنم که بره برا همین میگم مرطوب کننده وازلین زدم

اینو قبلش باید میزدی بعد رو همون تیغ میکشیدی که پوستت حساسیت ندهحالا اشکال نداره

اره فهمممییدم حالا الاننن چیکار کنم بنظرتتت که همش بره جاشم نموونه دون دون شده از دیشببب ولییی بهتره کرم مرطوب کننده زدم الان چیکاررر کنم کلا بره همین وازلین و ادامه بدم؟ ابرسانم کامان هم دارم اصلا هم نخواروندم

اینو قبلش باید میزدی بعد رو همون تیغ میکشیدی که پوستت حساسیت ندهحالا اشکال نداره

اره فهمممییدم حالا الاننن چیکار کنم بنظرتتت که همش بره جاشم نموونه دون دون شده از دیشببب ولییی بهتره کرم مرطوب کننده زدم الان چیکاررر کنم کلا بره همین وازلین و ادامه بدم؟ ابرسانم کامان هم دارم اصلا هم نخواروندم..

اخه میگفتی به صوورتت بزن من هی میگفتم دستمه دستمه

فرق نداره بابا کلا هر جا سوختگی و حساسیت به تیغ داشتی همینو بزن

زینک اکساید فیروز بگیری بهتره ولی معمولیشم فرقی نداره زیاد