2777
2789
عنوان

بازی روانی لطفا راهنماییم کنین

143 بازدید | 7 پست

چند ساله بهم علاقه داریم خانواده هامون هم در جریان هستند ولی ذاتا بازی روانی راه میندازه خیلی محبت میکنه قهراش طولانیه پروفایلشو مخفی میکنه یا بلاک میکنه یا تلفن جواب نمیده .... منم یهو مثل خودش رفتار کردم وقتی قهر کرد جواب تلفنشو ندادم و بلاکش کردم و دلم خنک شد ... اما حالا توی یک گروه چت دوستانه مشترکی که داریم هیچ وقت چت نمیکردیم اما چند شبه میبینم تو گروه سلام و احوالپرسی کوتاه میذاره من هیچی چت نمیکنم فقط زیر ذره بین گذاشتم  .... بنظرتون برای اینکه حرصش دربیاد منم چت کنم و پست بذارم؟؟ منم میخوام بازی روانی براش راه بندازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا کات کن بره.. زندگی مشترک که رقابت نیست. سالی که نکوست ار بهارش پیداست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

تنها راهش اینه که گول بازی های روانیشو نخوری

پسرا وقتی ببینن دخترا گول این بازی ها رو نمیخورن دیگه انجامشون نمیدن

مثلا اگه مدت طولانی اف میشه تو باید خودتو سرگرم و بیخیال نشون بدی و اصلاااا نگی چرا پیام نمیدی چرا محبت نمیکنی یا چرا دیر جواب دادی و تو هی پیام بدی اینجوری یعنی اون موفق شده

میگیری چی میگم؟

با هرکی مثل خودش

پیرینسس🎀🤍

تنها راهش اینه که گول بازی های روانیشو نخوریپسرا وقتی ببینن دخترا گول این بازی ها رو نمیخورن دیگه ان ...

دقیقا درسته گول بازیشو نخوردم

فقط میخوام نظرتو بدونم تو گروه مشترک پستهای شاد بذارم یا هیچ کاری نکنم؟

دقیقا درسته گول بازیشو نخوردمفقط میخوام نظرتو بدونم تو گروه مشترک پستهای شاد بذارم یا هیچ کاری نکنم؟

نمیدونم اگه دوست داری خودت بزار ولی خیلی زیاد و واضح نه که ضايع باشه

چون تیزن پسرا

پیرینسس🎀🤍