2777
2789

لایف استایل خاص خودت رو داشته باش

خوابتو تنظیم کن خیلییی بهتر 

ادمای سمی رو حذف کن

گوشی رو کنار بزار 

مراقب افکارت باش 

کارهای مهمتری عست که انجام بدی

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتم فلان دوست بیشعورتو بلاک کن بجا اینکه باز پیامش بدی و نزدیک کنکورت برینه تو اعصابت 

البته دوستانی که گفتن میرفتم میگفتم با فلانی ارتباط نداشته باش( از جمله خودم 😂) اینم در نظر بگیرید اگه فلان ادم مزخرف نیومده بود تو زندگیتون احتمالا خیلی درسارو نمی‌گرفتید و الان این تجربه هارو نداشتید یجا بالاخره آدم با ضربه خوردن ی سری چیزا یاد میگیره 

چه تو ۱۶ سالگی چه هر سنی

نه تو كار كسي فضولي كن

نه به كسي حسادت كن

نه با آبروي كسي بازي كن

تو كاري كه بهت مربوط نيس دخالت نكن

امكان داره با يك دخالت بيجا سرنوشت يك انسان و خودت رو عوض كني و سالها بعد بفهمي چكار كردي كه ديگه قابل جبران نيس و فقط حسرت روزهاي از دست رفته واست ميمونه

اینو خیلی جد بگیر 

وقتی میخای با کسی ارتباط بگیری منظورم با همجنساته ها میبینی بهت اهمیت نمیده توروخدا ولش کن و بهش محبت نکن

ضمن اینکه پستا تونو میبینم پیام میدم اما سایت نیم ساعت بعد منتشر میکنه *پس لطفا صبور باشید*