2777
2789

چون اینجا خاورِ میانس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلا بالا باشه همه چیز گرون میشه 

راست میگن مردم‌ما نمیتونن شادی و‌ بچشن 

گرون میشه سایت و‌میبندن انقدر در مورد حرف میزنین ارزون هم‌میشه تا ۲ روز وضعیت همینه

لینک ناشناسم : https://abzarek.ir/service-p/msg/2132137                             آقایون لطفا در تاپیک هام پست نذارید ، اگه از کلمات عزیزم و جونم اسفاده کردم منظورم شما نبودید خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم.

بیشتر ببینید
کاش خورد و خوراک ارزون بشه طلا ک مهم نیست فعلا

بدیش اینه اینطور نمیشه اینکه طلا نوسان داره هم ی بازیه یروز گرون فروختن حالا ارزون میخان بخرن دوباره گرون بفروشن همین روال ادامه داره ولی مردم متوجه نیستن

کاش خورد و خوراک ارزون بشه طلا ک مهم نیست فعلا

خب دیگه طلا گرون میشه بقیه چیزا هم گرون میشه 

الان این یه تومن کم شدن قیمتشم هیچ تاثیری رو چیزای دیگه نداره

بقول مدیری، شما دلار از ۵ تومن بیاد رو ۴ تومن بیشتر خوشحال میشی، یا از ۱۸ تومن بیاد رو ۱۰ تومن؟😅❤️‍ ...

اره دیگه همینه آدم حرصش میگیره

وای وای تاپیک قبلی میگم طلا ۷ تومنه میگن رو ۶ تومنه بابا شیشو هشتصد همون هفتههههههه 🥲

حالا چرا ذوق کنی؟  چه اشکال داره بشه ۳ تومن قیمت طلاهات نصف بشه  به همون نسبت هم بعد ۶ ماه قیمت خونه ماشین رهن خونه شهریه دانشگاه و مدرسه هزینه های درمان و.... نصف بشه    چه اشکالی داره قیمت طلاهات نصف بشه اما همسایت بتونه ماهی دو بار گوشت بخوره   به جای حسرت و بوی کباب  خاطره خوردن ی سیخ کباب تو دل بچه ها جاکنه