2777
2789

نمیدونم شوهرم چشه میگه بمونه بعدا ( هفته پیش داییم شام دعوت کرده بود کارو خونشون) من و شوهرم به اختلاف خوردیم چند روز اونجا بودم اونا مارو آشتی دادن الان شوهرمم میگه بمونه بعدا میگم آخه گفتم میگه چی میشه مگه چیکار کنم 😣🤔

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچوقت از هفته یا ماه قبل دعوت نکن ممکنه دو سه روز قبل دعوت اتفاقی بیفته 

همیشه یکی دو روز قبل دعوت کن

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

معلومه خودتم پشیمونی ک قول دادی

شوهرم پشیمونم کرده😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
شاید دستش خالیه خب واسه مهمونی

وسیله هاشو گرفتم فقط میوه مونده اونم ۴ نفرن

اگه خیلی اوندن خونتون میتونی یکار دیگه کنی

به مامانت بگو دعوتش کنن برن خونه اونا

اینجوری دیگه شما معاف میشین

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

شاید پول نداره بنده خدا

نه گرفتم وسیله هاشو میگه حوصله ندارم

وسیله هاشو گرفتم فقط میوه مونده اونم ۴ نفرن

اها

خب به زبون بگیرش لج نکن باهاش عزیزم

مردا کلا گارد دارن رو خونواده زن نمی‌دونم چه مرضیه🤦🏼‍♀️

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

اهاخب به زبون بگیرش لج نکن باهاش عزیزممردا کلا گارد دارن رو خونواده زن نمی‌دونم چه مرضیه🤦🏼‍♀️

دختر خاله پسرخاله ام دایی خودش هم هست