2777
2789
عنوان

شب قبرستون رفتن بده لطفاً دلیل منطقی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 20 پست
من دلیلشو میدونم اما نمیتونم بگم. حوصله جماعت بی اعتقاد و توهین کننده رو ندارم

هر طور راحت هستید ولی ای کاش می گفتید استفاده میکردیم 

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر طور راحت هستید ولی ای کاش می گفتید استفاده میکردیم

دلیلش اینه بعد از تاریک شدن هوا هم هاله ادم ضعیف میشه هم موجودات ماورایی فعالیتشون شروع میشه. شبها بخاطر ضعف هاله بهتره بعد تاریک شدن هوا به مکان هایی مثل کوه و جنگل و قبرستان و اینا نرید . دلیل بعدیش اینه که اجنه از جوان خصوصا دختران جوان و زیبا خوششون میاد و ممکنه قضیه مس جن و جن عاشق و این طور مسایل پیش بیارن براتون و مانع ازدواجتون بشن و مشکلات جسمی و بیماری بواسطه مس شدن براتون بوجود بیاد. 

دلیلش اینه بعد از تاریک شدن هوا هم هاله ادم ضعیف میشه هم موجودات ماورایی فعالیتشون شروع میشه. شبها ب ...

ممنون راستش من قبل اینکه برم چیزی نمی‌دونستم و نمیترسیدم

الا دو سه روزه  پاهام دردمیکنه و بدنم داغ میشه یا تب و لرز میکنم ولی هفته پیش سرماخوردم یعنی چیزیم شده البته   قبرستون دوم عید بود که رفتم یعنی احتمال داره هنوز سرماخوردگی تو بدنم مونده باشه؟ اگه چیزی میدونید ممنون میشم بگید

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

ممنون راستش من قبل اینکه برم چیزی نمی‌دونستم و نمیترسیدمالا دو سه روزه پاهام دردمیکنه و بدنم داغ می ...

من زیاد اطلاعات دقیق ندارم بصورت عمومی یه چیزایی خوندم در موردش اما برای پاکسازی عمومی نمک و سرکه مخلوط کنی با گلاب چهار گوشه خونه میتونید بریزید اما برای پاکسازی تخصصی اطلاعات دقیق ندارم اما درخواست دوستیمو قبول کن تو خصوصی یه پیام بهم بده تا بگم کجا میتونی اطلاعات دقیق بگیری ... اینجا اگر  معرفی کنم ممکنه تعلیق بشم