2777
2789
عنوان

گربه خیابانی و بیماری

85 بازدید | 13 پست

یه گربه خیابونی که حیاتمون میادو موقعه غذا دادن چنگم زد به همچین زخم ریزی درست کرد به نظرتون میتونه عامل انتقال بیماری بشه

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله حتما سریع برید واکسن بزنن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

حتما  حتمااااااااااااا برو واکسن بزن،چ جرعتی داری  کربه مریض خیابونی دست میرنید،هنوز نرفتی واکسن بزنی

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بیشتر ببینید

نه بابا. اینجا کامنتها چقدر اطلاعات غلطه.   من بارها و بارها گربه چنگم زده چیزی نشده عزیزم. اول اینکه  هاری ۹۹درصد مربوط به سگ هست  اونهم تعدادی ممکنه هاری داشته باشند. گربه فقط در صورتی که سگ هار گازش گرفته باشه هاری داره که احتمالش ناچیزه. در ثانی.هاری فقط و فقط از طریق گاز و بزاق حیوون هار منتقل می شه. نه چنگ.    حالا اگه گاز گرفته بود باز يه چيزی که اونهم تو حیوون های جز سگ احتمال ۱درصد هست  بیخود استرس نگیر  من بارها و بارها گربه خیابونی گاز و چنگم گرفته باید هار بودم 

نه بابا. اینجا کامنتها چقدر اطلاعات غلطه. من بارها و بارها گربه چنگم زده چیزی نشده عزیزم. اول اینک ...

مرسی عزیزم ♥️

واکسن کزاز و هاری رو حتما بزن

و حتما هم باید زود بری بزنی که خطرناک نباشه

دنبال روش‌های واقعی و علمی برای پوست و زیبایی بودم و کلی تحقیق کردم. همه‌شو تو اینجا جمع کردم: https://liyaarezoo.com/

واکسن کزاز و هاری رو حتما بزنو حتما هم باید زود بری بزنی که خطرناک نباشه

دیگه نرفتم خودمم فکر نمیکنم طوری بشه