2777
2789
چی بگم خدا مشکل همه رو بگشاد یا هم هر چه زودتر قیامت بیاد دنیا تموم بشه بره

سلام عزیزم کارای طلاقت به کجا رسید؟ درخواست طلاق دادی؟ طفلک بچه هات خیلی، سخته. 

من بچه هام پیش خودم هستن. شوهرم امروز زنگ زد گفت درخواست طلاق دادم. من خیلی از طلاق می ترسم از آینده خودم و بچه هام. از بی پناهیم و تنهایی. با اینکه خودم شاغلم ولی خیلی، سختمه تنها زندگی کنم. کاش مردی بود که میشد بهش تکیه زد البته منظورم شوهرمه. هر کار کردم زاضی به ادامه زندگی نشد. دو ساله یک کلام میگه طلاق. دلم برای دخترم و آینده اش می، سوزه هشت سالشه نمی دونم آینده ی بچه هام چی میشه

سلام عزیزم کارای طلاقت به کجا رسید؟ درخواست طلاق دادی؟ طفلک بچه هات خیلی، سخته. من بچه هام پیش خودم ...

سلام 

شما تاپیکای منو میدیدین؟؟

من که درخواست طلاق نمیدم 

شوهر منم نمیخواد زندگی کنه ولی باید مهریه ببخشم تا طلاق بده 

هنوز هیچی پرونده ها هنوز بازن ومهریه و الزام به تمکین توی تجدید نظر هستن هنوز رای قطعی نیومده 

بچه هامم پیش خودش هستن خودمم توی خانه ی بازی سرگرمم ولی خب حقوقش کفاف خودمم نمیده 

عزیزم نگران چیزی هنوز نیومده نباش 

از یک ساعت بعدت خبر نداری چه برسه آینده

حالا شوهرت چرا طلاق میخواد کاری کردی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما تاپیکای منو میدیدین؟؟من که درخواست طلاق نمیدم شوهر منم نمیخواد زندگی کنه ولی باید مهریه ببخ ...

بله از پارسال تایپیکات و می خونم. نمی دونم شوهرم دو ساله میگه طلاق بهانه های مختلف میاره یه روز میگه زشتی یه روز میگه بداخلاقی یه روز میگه من نمی خواستمت به زور اومدی زنم شدی. از خونه به زور بیرونم کرد. شوهرم چندین سال سر کار نمی رفت منم به خاطر این موضوع به قول خودش غر می زدم. آخرش خودم رفتم سر کار بعد شوهرم گفت باید جدا بشیم

بله از پارسال تایپیکات و می خونم. نمی دونم شوهرم دو ساله میگه طلاق بهانه های مختلف میاره یه روز میگه ...

خب بهتر که جدا داری میشی برا کی رنج میخوری برا خودت زندگی کن کیف کن 

وقتی نمیخوادت چرا تو ناراحت باشی

خب بهتر که جدا داری میشی برا کی رنج میخوری برا خودت زندگی کن کیف کن وقتی نمیخوادت چرا تو ناراحت باشی

دلم برا زندگی ده سالم می سوزه برا بچه هام که الکی شدن بچه طلاق. برا خودم که دل بسته بودم به اون زندگی نفهمیدم گناهم چی بود. شوهرم فقط گفت نمی خوامت طلاقم مثل ازدواج حکم خداست. 

نمی دونم آینده ی دخترم چی میشه. تلاشم و کردم تا آینده ی خوبی داشته باشه. 

دلم برا زندگی ده سالم می سوزه برا بچه هام که الکی شدن بچه طلاق. برا خودم که دل بسته بودم به اون زندگ ...

نمی تونم بچه هامو بدم دستش مخصوصا دخترم از طرفی بزرگ کردن بچه ی بدون پدر هم خیلی سخته

دلم برا زندگی ده سالم می سوزه برا بچه هام که الکی شدن بچه طلاق. برا خودم که دل بسته بودم به اون زندگ ...

هنوز اول راهی برا چیزی که نمیدونی و دست تو نیست اینقدر فکر نکن اونم فکر منفی تو که از خدا براش مهربونتر نیستی

بسپر به خدا من ۱۵ سال زندگی کردم تجربه بود برام شوهر منم خیانت کرد اینم یجور ابراز نخواستن بود گذشته ها گذشته بله شما تلاشتو کردی وقتی نمیشه قرار نیست خودتو له کنی  منم دلم میخواست تو زندگیم بودم و کنار بچه هام ولی مشکل درست کرد و الانم عذاب وجدان ندارم چون من سرم تو زندگیم بود و خلافی نکردم یه طرفه که نمیشه گلم همممممسر نه زیر سر نه بالا سر قرار نیست فقط یه نفر برا ادامه زندگی تلاش کنه و اون یکی هی آیه یاس و ساز مخالف 

بره بدرک هر چی غصه بخوری من بعد بیشتر از اون ۱۰ سال رو حیف می کنی

بازم میگم خاک تو سرت که سه تا بچه رو ول کردی آشغال

خدارو هزار مرتبه شکر بچه هام مث تو نیستن 

عاقلن و درکم می کنن 

بیچاره اون مادرت چه باهات زندگی کنه چه جدا بشه 

تو هر وقت ازدواج کردی شوهرت رفت پی زن بازی بمون و بسوزو بساز و بچه هاتم لنگه ی خودت تو سری خور کن

خدارو هزار مرتبه شکر بچه هام مث تو نیستن عاقلن و درکم می کنن بیچاره اون مادرت چه باهات زندگی کنه چه ...

اوزگل تو فقط بفکر تلافی هستی نه بچه هات وگرنه یه مادر واقعی برای رفتن پیش بچه ی مریضش بهونه نمیاره اونام بزودی ذاتتو میشناسند توفم تو صورتت نمی کنن

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند
اوزگل تو فقط بفکر تلافی هستی نه بچه هات وگرنه یه مادر واقعی برای رفتن پیش بچه ی مریضش بهونه نمیاره ا ...

برو بمیر 

نی نی یار کجاست تو رو پرت کنه بیرون آخه 

دم مادرت گرم که به تو رو نداد بخدا 

انگار می خواد چکار کنه براش 

میخوام بچه ای مث تو اصلا نباشه دیگه نبینم اومدی توی تاپیک من هرررری

اوزگل هم خود بی شعورتی عقده ای و زنجیری

ممنون کوچکن۱۳ ساله و ۹ ساله ۷ ساله خیانت پشیمونم نبود و نیست دیگه نتونستم تحمل کنم ولی خب الانم این ...

طلاق نگیر خواهر 

بمون خونه بالا سر بچه هات 

اونم در حد اینکه خرجی بده ببین 

بچه ها گناه دارن بمون سر زندگیت