2777
2789
عنوان

جواب جاری و مادرشوهرمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 55 پست
اره خودمم حس میکنم نباید جوابشو میدادم خودمو باهاش یکی میکردم ولی نمیدونم چیشد یلحظه عصبی شدم کنترلم ...

عب ندازه برات تجربه شد بی محلی کنی بیشتر میسوزه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خيلي هم خوب كرديد پس گرفتيد! مثل ما احمق نيستيد! برادرشوهر ميلياردر من چند سال پيش شروع كرد هي از شو ...

ماهم جاریم هربار میومد میگفت فلانی سرکار نرفته دستش تنگه شوهرم فک کنم سه بار اینا  ۱۰ تومن ۹ تومن میزد کارت برادرشوهرم و اینا هم هیچ وقت پس ندادن این پول رو هم فک کردن عین اون موقع ها پس نمیدن سه سال ما چیزی نگفتیم اونا هم به روی خودشون نمی‌آوردند

درحالی که ما دنبال یکی می‌گشتیم پول نزول کنیم جاریم داشت تور مسافرت خارجی میدید برای عید 

دیگه شوهرم عصبی شد گرفت وگرنه صد سال سیاه نمی گرفت و این منو عصبی میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب مادرشوهرم تو دستم دید سیزده بدر از اونجایی که دست شوهرم یکم‌تنگه طلبشو از داداشش گرفته مادرشم به ...

حریم‌ها رو طوری نگه دارید که اگرم یه چیز جدید میپوشید درموردش کنجکاو نشن که جدیده، قبلا داشتین، با چه پولی خریدین و...

الانم شما با پول خودتون رفتین دستبند خریدین؛ نیازی نیست به کسی جواب پس بدین. 

فقط برای اینکه بهشون بفهمونید که اجازه‌ ندارن درمورد هرچیزی نظر بدن دفعه بعد که مادرشوهرتونو دیدین یه بحث اقتصادی بندازین وسط (مثلا چقدر فلان چیز گرون شده و اینا...) بعد وسطای حرفتون بگید "آره همه چیز گرونه ولی خدا رو شکر ما دستمون به دهنمون میرسه، هرموقع هرچیزی نیاز داشته باشیم با آقا.... (اسم همسرتون) مشورت میکنیم و اگه صلاح بدونیم میخریم." و بعد سریع بحثو عوض کنید. 

اینجوری غيرمستقيم میرسونید که خودتون میدونید با پولتون چیکار کنید و به کسی ربطی نداره. 

یا با هر لحن دیگه که فکر میکنید بهتره، سناریوشو بچینید و دفعه بعد منظورتونو برسونید. 

دیگه تو مغازه انداختم دیگه درنیاوردم دائم می‌پوشم

خوب عزیزم پیش چشم خانواده شوهر یا حتی خانواده خودت ننداز.

مخصوصا شوهر .

یعنی اگر باید اماده حرفای ادمهای عقده ی بشی

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

عزیزم چیکار کردی

من هرکار کردم نتونستم خودمو راضی کنم عصری رفتم پنج دقیقه نشستم گفتم فلانی زنگ زده اینجوری میگه 

من کل پول رو خانواده خودم زحمت کشیدن دادن 

کل عیدی سمت همسرم رو شما لطف کردین دادین(یکم محترمانه رفتار کردم) که استفاده نکردم هنوز چون کارت هدیه بود گفتم بمونه مناسبت بعدی مجبور نشم برم بانک معطل شم گفتم اگه لازمتون میشه پس بدم 

اونم که اصلا گردن نگرفت گفت من نگفتم با پول عیدی ما گفتم با پول عیدی خودش اینا 

یکم خربزه گذاشت بغلم گفت تو خانومی تو گذشت کن ول‌کن 

آخرشم نتونست خودشو نگه داره گفت ای کاش طلبتون رو پس نمی‌گرفتین دم عید دستشون تنگه رسما طرف برادرشوهرم رو گرفت💔

این درحالی بود که برادرشوهرم میخاست بره ترکیه ولی شوهرم چکش برگشت خورده بود💔

خوب کاری کردی گفتی دیگه حواسشون جمع میکنه به شوهرتم بگو دیگه فردین بازی در نیاره که آخرش به اینجا بک ...

کاش میشد با اینجوری آدما قطع رابطه کرد از دیروز عصبیم کردن 

دقیقا اصلا اون خودش شعور نداشت ببینه چک ما برگشت خورده شوهرمم میگفت دستشون تنگه ندارن من از کسی قرض ...

بگوووووو آتیش گرفته سفر شون کنسل شده مگه نفرین بلد نیستی مگه جواب دادن بلد نیستی بگو سوختی ک سفر خارجت کنسل شده آدم وقتی از چندسال پیش بدهکاره دو نونشو باید کنه یه نون تا قرض شو بده چ بدهکار های پفیوزی

من هرکار کردم نتونستم خودمو راضی کنم عصری رفتم پنج دقیقه نشستم گفتم فلانی زنگ زده اینجوری میگه من کل ...

زبون نداشتی بگی همینو بگی ادمی ک دستش تنگه نمیره سفر خارج وقتی هم داداشش داره چکش برگشت میخوره هم سه ساله ک بدهکاره