2777
2789
عنوان

بنظرتون امکان مهاجرت برای من هست یا نه❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 26 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایران به رشته های تجربی اهمیت میده تو خارجم همه میلیاردراش انسانی خوندن ولی از اون ور خود خارجم افرا ...

من اینجا چون تجربی نخوندم کلا یه دیدگاه دیگه دارن به من قشنگ میشه تفاوت بچه های تجربی و انسانی رو حتی توی مهمونی خانوادگی هم حس کرد چه برسه به جامعه

من اینجا چون تجربی نخوندم کلا یه دیدگاه دیگه دارن به من قشنگ میشه تفاوت بچه های تجربی و انسانی رو حت ...

میدونم عزیزم منم انسانیم 

اسکلن دیگه چه میشه کرد 

خبر ندارن رئیس جمهور و وزیر وزرای کشورای قدرتمند همه انسانی خوندن 

خود ترامپ اقتصاد خونده 

لاااایک نکنننن😤

رشته شما اصلا رشته مهاجرت پذیری نیست نهایت اونجا مربی مهدکودک با حقوق خیلی پایین بشید یه کار دیگه یاد بگیرید بعد مهاجرت کنید اتفاقا اروپا اصلا به رشته های انسانی داخل ایرانی اهمیتی نمیپه چون سیستم آموزش انسانی اونا با ما زمین تا آسمون فرقشه

تقریبا نشدنیه.مگه اینکه خوش شانس باشی. این رشته ها رو توی جهان سوم هم نمیگیرن. تا جهان اول.تغییر رشت ...

سمت رشته های تحربی که نمیتونم برم چون از ریشه انسانی خوندم و کلا سیستمم روان و تربیت شده

دوست داشتم برم کامپیوتر که بازم نمیشه

میدونم عزیزم منم انسانیم اسکلن دیگه چه میشه کرد خبر ندارن رئیس جمهور و وزیر وزرای کشورای قدرتمند همه ...

اسکل بودن رو خوب اومدی هر کی میره تجربی زود لقب دکتر بهش میدن😂

رشته شما اصلا رشته مهاجرت پذیری نیست نهایت اونجا مربی مهدکودک با حقوق خیلی پایین بشید یه کار دیگه یا ...

میدونم من توی ایرانم رشته ام به درد نمیخوره نهایت بشم مربی 

میخوام برم اونجا پیشرفت کنم یه مقدار کار کنم ادامه تحصیل بدم اینجا فقط بنظرم درجا زدنه

میدونم من توی ایرانم رشته ام به درد نمیخوره نهایت بشم مربی میخوام برم اونجا پیشرفت کنم یه مقدار کار ...

نه اینطوری فکر نکن مهاجرت بدون پشتوانه مالی و برنامه ریزی نادرست سرخوردگی میاره همینجا برو سرکار رزومه جمع کن و برای ارشد درخواست کار بده کارفرما با توجه به رزومه شما اگه قبول کنه هم میتونی درس بخونی هم کار مرتبط با رشتت و انجام بدی 

تازه میگن آلمان نسبت به بقیه معقول تره

المان تمکن مالی داره در ازاش هزینه تحصیل نداره 

یه حساب باز می میشه توسط دولت اونجا یه هزینه ای میریزی که حدودا فک کنم ۱۱ هزار یوروعه ، هر سال تو تایم مشخص دولت چک می کنه ببینه ۱۱ هزار تا توش هس یا نه ، در واقع جلو حساب بازه و تو میتونی خرج کنی اما سر موعود باید همون مقدار و پر بشی .

من خودم برا تخصصم بفکر المان یا فرانسم ولی متاسفانه پول زیاد میخواد 

البته فعلا رو فرانسه تحقیق نکردم ، اطلاعاتم برا المانه

● خودتون و خسته نکنید راجب زندگیم تو تاپیکام نگردید ، هیچی نیس (برای صرفه جویی وقت خودتون گفتم👌🏻).اگه دیدی بحث نمی کنم راجب موضویی باهات ینی بدون حوصلتو ندارم (بقول بهتاش: ولکن) . 

بیشتر ببینید