2777
2789
عنوان

دختر عموم با شوهرش دعواش شده قهر کرده اومده خونه ی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 72 پست
خیلی دلم براش میسوزه. واقعا مونده چیکار کنه هم پسر هاش بهش بی احترامی میکنن هم شوهرش

اقدام بکنه به طلاق. وقتی بچه هاشم مثل باباشون بد دهنن. خودشو نجات بده. شما هم تا میتونید کمکش کنید 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این بسوزه و بسازه خیلی وقته دیگه از مد افتاده

مجبوره 

تا کی خونه عمو میتونه بمونه؟؟؟

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بیشتر ببینید
بچه ها تا 100 سالگی به مادر نیاز دارناگر یه مدت گشنه و تشنه بمونن حالشون سرجاش میادبعدشم ایشون که نم ...

فعلا اومده اینجا من میگم بمون تا حداقل خودت حال روحیت بهتر شه

اقدام بکنه به طلاق. وقتی بچه هاشم مثل باباشون بد دهنن. خودشو نجات بده. شما هم تا میتونید کمکش کنید

من گفتم یه اتاق داریم همونو سر و سامان میدیم بمون میگه پسر کوچیکم سنش حساسه چطور ولش کنم. خودشم مونده چیکار کنم

تربیتشون غلط بوده یا متسفانه گیر رفیق بد افتادن کاری از کسی برنمیاد ادم باید گاهی شرایطو بپذیرهخییلی ...

دختر عموم خودش آدم معتقد و مهربونیه. اخلاق گندش ن از باباشون به ارث رسیده

من گفتم یه اتاق داریم همونو سر و سامان میدیم بمون میگه پسر کوچیکم سنش حساسه چطور ولش کنم. خودشم موند ...

اون پسر اول و اخر دنبال روعه باباشه.. الکی عمرشو هدر این خانواده نکنه.. جدا زندکگی کنه. زندگیشو بسازه. بچه هاش دلشون خواست میان؛ نخواستنم ور دل همون بابای فحاششون بمونن.. به فکر ارامش شخصی خودش و استقلال شخصی و مالی خودش باشه. یکی از دوستان من هم وضعیتش مثل دوست تو بود ـ بچه مادرشو نمیخواست؛ مثل پدرش بد دهن و وحشی شده بود. جدا شد..زندگیشو ساخت. کلاس زبانشو میره. سرکارم میره.  داره مقدمات مهاجرت رو فراهم میکنه ـبچه همون بچه س. هفته ای ۱بار میبینتش.. خودش رو نجات داد  . اون بچه که فقط بچه ی این زن نیست.. بچه از یه سنی به بعد طبق قانون میتونه خودش انتخاب کنه با پدر باشه یا مادر.. دختر عموت اول خوذش رو نجات بده از اون جهنم بعد بچه هاشووو اگر میخوان. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹