2777
2789
عنوان

دختر عموم با شوهرش دعواش شده قهر کرده اومده خونه ی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 72 پست
سنشون بالای 18سالشه بچه هاش. منم همین حرفا رو بهش میگم

خب پس معطل چی مونده؟! اونا که دیگه  وقت سربازیشونه ـیعنی دیگه هیچ احتیاجی به پدر و مادر ندارن. یه جوری گفتی سن حساس. فکر کردم مثلا دوره راهنماییه..... تا الانشم برا نجات خودش از این زندان دیر اقدام کرده.. خودشو نجات بده و به ارامش برسه. قرار نیست تا اخر عمر پاسوز بچه هاش باشه و رنگ خوشی رو نبینه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خب پس معطل چی مونده؟! اونا که دیگه وقت سربازیشونه ـیعنی دیگه هیچ احتیاجی به پدر و مادر ندارن. یه جو ...

قراره یه ارثیه ی خوب به شوهرش برسه به نظرتون جدا شه یا برگرده؟ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قراره یه ارثیه ی خوب به شوهرش برسه به نظرتون جدا شه یا برگرده؟

تا اونوقت صبر کنه و جدا زندگی کنه. ارث که رسبد تا قبل پخش کردنش بره مهریه و نفقه رو اجرا بزاره. البته بگم شده تا ۱٠سال بیشتر طول کشیده ارث تقسیم بشه. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

تا اونوقت صبر کنه و جدا زندگی کنه. ارث که رسبد تا قبل پخش کردنش بره مهریه و نفقه رو اجرا بزاره. البت ...

مهریه و نفقه نمیخواد فقط میگه بالا سر بچه ها باشم همشون رو الکی ریخت و پاش نکنن😔

مهریه و نفقه نمیخواد فقط میگه بالا سر بچه ها باشم همشون رو الکی ریخت و پاش نکنن😔

اتفاقاااا باید بخوادد. زحمت کشیده تو این زندگی.. از، شیر مادر حلالتره..

به پسراش ارث برسه دیگه به اون مربوطی نیست چه  میکنن. اینا احترام به مادر سرشون  نیست بیان به حرفش گوش بدن.. دختر عموت کلاه خودشو محکم بچسبه باد نبره.. از این بچه ها ابی گرم نمیشه براش.. به فکر خودش باشه. 

اتفاقاااا باید بخوادد. زحمت کشیده تو این زندگی.. از، شیر مادر حلالتره.. به پسراش ارث برسه دیگه به او ...

والله هر چی میکشه از بی عقلی خودشه صد دفعه گفتم کم سنگ بچه ها رو به سینه بزن. امروز هزار بار زنگ زدن به من که مامانم برگرده گفتم دیگه نمیاد

والله هر چی میکشه از بی عقلی خودشه صد دفعه گفتم کم سنگ بچه ها رو به سینه بزن. امروز هزار بار زنگ زدن ...

خوب کردی گفتی ـاونا فقط یه کیسه بوکس  برا فحشاشون میخوان و یه رفتگر و یه اآشپز والسلام. گور بابای حس مادری وقتی بچه ت برات تره هم خورد نمیکنه. ارث برسه بهشون اصلا خدا رو هم بنده نیستن زن هم بگیرن. سرخرو کج میکنن سمت زنه اصلا مادر براشون بی معنی میشه.. بهش بگو خر نشی برگردی. 

خوب کردی گفتی ـاونا فقط یه کیسه بوکس برا فحشاشون میخوان و یه رفتگر و یه اآشپز والسلام. گور بابای حس ...

میگه دوس دارم زن بگیرن برن سر زندگیشون خودمم هر چی دارم میدم بهشون فقط شرشون کم شه 

میگه دوس دارم زن بگیرن برن سر زندگیشون خودمم هر چی دارم میدم بهشون فقط شرشون کم شه

اونا زن بگیر نیستن. به دختر عموت بگو خودشو الاف  زن گرفتن اینا نکنه. برا کسی تب کنه که براش میمیره... فرض مثال زن گزفتن. چی به دختر عموی تو میرسه بازم برمیگرده پیش شوهر فحاشش... مگز حتما یاید بچه هاشو سر و سامون بده.. خودشو سر و سامون بده هنر کرده 

فعلا قانعش کردم برنگرده. تا ببینم چی میشه

انشالله که قشنک توجیه بشه که برگشتن لت ضرر خودشه چه مالی چه عاطفی 

[QUOTE=378648290]انشالله که قشنک توجیه بشه که برگشتن لت ضرر خودشه چه مالی چه عاطفی [/QUOTEتمام تلاشم ...

ولی ببین برای بعضی ها حرف و نصیحت. کردن  مثل اب تو هاون کوبیدنه. تلاشتو بکن اما اگر دیدی مثمر ثمر نبود بی خیال شو. خودش باللخره باید سرش بخوره به سنگ