2777
2789

شبتون بخیررررر♥️منم چندتاشو میگم

۱.وقتی میخواین جوراب بشورین مثل دستکش تو دستاتون کنین صابون بزنین بعد انگار دستاتونو میشورین هی بسابین مثل روز اولشون تمیز میشن جوراب سفیدا🤍

۲.وقتی میخواین فلفل بخرین نپرسین تنده چون میوه فروش میگه تنده😂نپرسین شیرینه چون میگه شیرینه 

کلا هر چی بپرسین همونو میگه فقط بپرسین تنده یا شیرین😌😂

۳.وقتی پریود میشید و خیلییییییییی درد دارین یه پمادی هست همه ننه بزرگا دارن من به اسم پماد ویکس میشماسم آبیه و بوی خیلی تیزی داره🤣🤣🤣🤣اونو بزنین رو کمر و شکمتون نایلون فریزرو از وسط ببرین بزارین رو کمر و شکمتون خیلییییی گرما بدین بعد با شال ضخیم اینا ببندین دردتون در جا خوب میشه😌

۴.اگه سوسک حموتونو پر کرده،جرم گیر بزنین اول به کاشیا نشورین بعد پودر لباسشویی بریزین رو جرمگیر یه شب بمونه همه سوسکا میمیرن البته این واکنش شیمیاییه حتما با در و پنجره باز و در حضور دیگران انجام بدین

شما چه ترفند کوچیکی بلدین که خیلی کاربردیه⁉️😌

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه حبوبات و ادویه و وسایلی از این قبیلو اولا نمک بزنین دوما تو ظرف محکم و دربسته نگه دارین وقتی میچینین تو کابینت قبلش اسپری مگس کش بزنین داخل کایینت که خراب نشن توشون جونور نیوفته 

وقتی می خواین باقالی پلو بپزین، شوید رو یکم با روغن با حرارت کم سرخ کنید، بعد قاطی پلو کنید و بزارین دم بکشه، رنگ عالی میده 

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

همیشه وقتی مرغتو میزار تو توستر روش تنورک بکش هم توسترت کثیف نمیشه هم مرغت خوب میپزه

اولین پست😂

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)