2777
2789

این همه تلاش می‌کنم حداقل ۳ سال برای کنکور میخونن ۸ سال هم برا عمومی کلی شیفت سخت میدن و کم خوابی میکشن آخرشم ی عده کم لطفی میکنن میگن دکتری ک اومده منطقه ایکس (شهرستان کوچیک) هیچی بلد نیست ب داروهای داروساز ها هم از اون ور گیر میدن ک شیمیایی هست برا بدن مضره اینا برای ای ک جیب ما رو خالی کنن اینا رو میفروشن  میرن از عطاری محل گل و گیاه میگیرن میخورن ک مثلا طبیعیه  بعد ک کبدشون نابود شد از دکتر توقع معجزه دارن😑

انقد حرصم میگیره تو خوابگاه دختره بر میگرده میگ مگ دکتر عمومی چیکار میکنه؟ دو تا دونه قرص میده ک اونو خودمم میتونم از گوگل درارم😐

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

تو تمام شغل هایی که وجود داره این مسائل هست 

و صرفا حرف هست 

همه تا دستشون خراش برمیداره داروخونه و دکتر هستن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂😂😂😂😂

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید

حرصت نگیره اولا دوما خیلی از دارو های عطاری خیلی هم بهتر و تاثیرگذارتر و بی ضرر تر از. مافیای دارو هست سوما ویزیت متخصص زیر پونصد نیست. دلت نسوزه بشین سر جات آفرین 

ولی من یبار مرکز آموزشی درمانی بستری بودم هیچ وقت دلم نمیخواد بچه هام دکتر و پرستار و کادر درمان باشن 

خیلی سخته 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
نگرلن نیاش ی درصدم از عطاری نمیگیرن، داروسازها همچنان پر درآمد هستن و داروهاشون رو دستشون نمیمونه

هستن هنوز 

چ پزشک باشه چ دندون پزشک چ داروساز کلی تلاش کرده برای جایگاهش کلی درسای سخت خونده بیوشیمی اناتومی‌و .... بعد این همه تلاش حقش ی درآمد خوب نی؟ 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

من ارزوم این بود همیشه پزشکی بخونم ولی یک سال کنکور قبول نشدم دیگه نرفتم الانم ارشد رشته دیگه رو دارم . بقیه میگن هنوزم فرصت هست ولی نمیدونم شاید دیگه اون انگیزه نباشه  برای خوندن. 🥺وگرنه رشته خوبیه و پزشکا هم همه محترم خدا حفظشون کنه 🤲🏼 

هستن هنوز چ پزشک باشه چ دندون پزشک چ داروساز کلی تلاش کرده برای جایگاهش کلی درسای سخت خونده بیوشیمی ...

نه نیست. کارگر های معدن آیا حقشون هست برای ماهی ۱۵ تومن زیر خروارها خاک و گاز خفه بشن؟

عقل نداری راحتی بخدا

ولی من یبار مرکز آموزشی درمانی بستری بودم هیچ وقت دلم نمیخواد بچه هام دکتر و پرستار و کادر درمان باش ...

من خودم تو ذوران کرونا دقیقا زمانی ک بکوب داشتم برا کنکور میخوندم بستری شدم بعد وضعیت پرستارا و دکترا رو ک دیدم اینجور بودم اینجا چرا اینجوریههههه  

پرستاره کلی فوش خورد چون نذاشت بیمار معتادش بیش از حد مصرف کنه 

یا وضعیت کمخوابیشون 

اینکه اون موقع اوایل کرونا بود و همههههه از دو متری فرد کرونایی فرار میکردن اینا میومدن آزمون نمونه خلط و خون میگرفتن و حتی مریضای سالمند رو بالا پایین میکردن 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

چه داروسازی 

الان خیلی از داروها از خارج میاد و مشابه خارجی دارو اصلا با ایرانی قابل مقایسه نیست

اگه یه داروساز راست میگه در زمینه قرص های آهسته رهش فعالیت کنند 

کع خیلی از بیماران خاص محتاج اونند