2777
2789
عنوان

من خوشگلم ولی از شانسم با مردی ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 40 پست

اتفاقا من برعکس همه دوستان که گفتن هوله و تنوع طلبه باید بهت بگم شوهرت سادگی رو دوس داره مردا گاهی دوس دارن خود واقعیتو ببینن، حتی شده برا تنوع گاهی آرایش نکن، زنداداش منم خیلی آرایش میکرد اما داداشم انقد گف خودتو دوس دارم خودت خوشگلی و این حرفا ، دیگه آرایش نمیکنه زیاد، فقط رژ میزنه

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا زمینه خوشگلیو داشته باشی ارایش قشنگ رو صورتت میشینه و قشنگتر میشی الان دیگه فقط ادمای مذهبی ا ...

ناراحت نشی ولی زمینه کیلو چنده

با ارایش ک همه زیبات

شوهرت خجالت میکشه از این حجم ارایش شما

میخای اصل حرفو بچسب یا هر حرفی دوست داری بشنو فقط

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

شاید از نظر خودت خوشگلی فقط 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
اتفاقا من برعکس همه دوستان که گفتن هوله و تنوع طلبه باید بهت بگم شوهرت سادگی رو دوس داره مردا گاهی د ...

خب بقیه ک جواب دادن بچه مدرسه ایین

خود اسی هم یا دنبال بهانه اس یا کم سن و ساله

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.