2777
2789
واسه عقدی هیچکدوم واجب نیست عزیزمببین خودت کدوم واست قشنگ تره

من کلا استرسی هستم جشن عقدمون تعداد نفرات زیاده کیک بخریم بین اون همه جمعیت بذارم دهن داماد خیلی برام سخته نمی‌دونم چطور بگم 😢

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیک لامصبو اگر بخوام بگیرم تعداد زیاده قطعا دعوا میشه و گرونه خیلی

صد درصد .

من سر هر عروسی رفتم کیک عقد صوری بود .گله ناراحتیه .

گیفت بله برون خیلیا میندازند بیرون .هیچ کس براش اهمیت نداره .

فقط میوه شیرینی چایی .مخصوصا چیزی باشه که گرسنه نمونند اگر خیلی گرونه براتون .بزارید تو بشقاب تک نفره .ولی شیرینی دانمارکی بگیرید ارزونتر در بیاد ..شام اصلا لازم نیست .چون کادو نمیدهند.کادو جمع کردن مال عروسیه یا حنابندان .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

من کلا استرسی هستم جشن عقدمون تعداد نفرات زیاده کیک بخریم بین اون همه جمعیت بذارم دهن داماد خیلی برا ...

عزیزم اون شب مختص خودته

اگه هر کاری بهت استرس و حس بد میده حذفش کن 

بوده جشنایی که هیچکدوم ازینا رو نداشتن و خیلی هم قشنگ بوده اتفاقا

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

حدود هشتاد نفر اینا میشیم جشن عقد میگیریم

تقریبا ۵ تومن هزینش میشه. خیلیا عقد رو بعد از ظهر میگیرن و شام نمیدن همون کیک و نوشیدنی و میوه و...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کیک لامصبو اگر بخوام بگیرم تعداد زیاده قطعا دعوا میشه و گرونه خیلی

نگیر عزیزم الان خودت یادته ۵ سال پیش عروسی کی کیک خوردی. اگر برای عکس گرفتن میخوای برای شب بله برون یه کیک کوچیک بگیرید.

در مورد گیفت من ۱۳ سال پیش وقتی طلا گرمی ۶۰ بود کلی پول گیفت دادم بعدها خیلی پشیمون شدم که کاش الکی هزینه نمیکردم و طلا رو سنگین تر میگرفتم در کل تا میتونی هزینه های بیخودی رو کم کن ولی طلا خوب بخر که بعدا به کارت میاد.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
عزیزم اون شب مختص خودتهاگه هر کاری بهت استرس و حس بد میده حذفش کن بوده جشنایی که هیچکدوم ازینا رو ند ...

میگم بله برون ازین کاپ کیکها میارن یکی از همونارو برای شیرین کام شدنمون بین فقط خونواده های خودمون هم پخش کنیم هم دهن همدیگه بذاریم بین هشتاد نفر من روم نمیشه ممکنه دستم بلرزه حتی و اینکه نامزدمم خجالتیه

نگیر عزیزم الان خودت یادته ۵ سال پیش عروسی کی کیک خوردی. اگر برای عکس گرفتن میخوای برای شب بله برون ...

دقیقا منم مخالف تشریفاتم گفتم بپرسم ببینم اگر اینکارو نکنم مسخره م نکنن؟ طلارو سنگین برداشتم کلا تاالان 45گرم طلا خریدم

دقیقا منم مخالف تشریفاتم گفتم بپرسم ببینم اگر اینکارو نکنم مسخره م نکنن؟ طلارو سنگین برداشتم کلا تاا ...

نه بابا چرا مسخره

تو این گرونی و فشار بخدا اصلا واجب نیست اینا

حتی همون کاپ کیک و اینام من ندیدم

الان برنامتون واسه عقدی چیه عزیزم؟ شام و ایناس؟

دقیقا منم مخالف تشریفاتم گفتم بپرسم ببینم اگر اینکارو نکنم مسخره م نکنن؟ طلارو سنگین برداشتم کلا تاا ...

آفرین. رواج این تجملات به خاطر بلاگرهای اینستاست. هر چی ساده تر بگیری بهتره.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
نه بابا چرا مسخرهتو این گرونی و فشار بخدا اصلا واجب نیست ایناحتی همون کاپ کیک و اینام من ندیدمالان ب ...

عزیزم ما چون داریم خونه می‌خریم و گرونی در راهه گفتیم شاید نتونیم عروسی بگیریم و بریم ماه عسل برای همین فقط یه عقده و یکم بزن برقص و شام به بزرگای فامیل

عزیزم ما چون داریم خونه می‌خریم و گرونی در راهه گفتیم شاید نتونیم عروسی بگیریم و بریم ماه عسل برای ه ...

چه کار خوبی می‌کنین عزیزم. انشالله قشنگ ترین شب میشه واست

خودت بهتر میدونی عزیزم ولی بنظرم خرجای اضافی رو حذف کن

یا اگه دوست داشتی نهایتا یه جعبه شیرینی واسه خونواده های خودتون ببرین واسه شیرین کامیش اونم چون راحتین باهاشون دیگه اگه هم نه، ایرادی نداره بازم 

اون روز انقد همه مشغولن که یادشون نمی مونه چرا فلان چیز رو دادین یا ندادین.خونواده ن دیگه توقعی ندارن.

بقیه هم که همون شام اوکیه دیگه.