2777
2789
عنوان

دلم برا قبلنا تنگه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 49 پست
دغدغه هامون فقط درس و مدرسه و دانشگاه بود. چیبود این بزرگ شدن کاش نمی شدیم

چقدم ذوق بزرگ شدنو داشتیم😅

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

آخ تو چقد منیگذشته منم خوب نبوده ولی حداقل بهتر از الانم بود

ی مشکل ی اتفاق همش برام تکرار میشه فقط ادماش فرق می‌کنه ...ی مشکل خانوادگی هم داریم ک همیشه هست تموم شدنی نیست و واقعا آدم نمیدونه چی بگه اصلا دیگه نمی‌دونم چجوری با خدا حرف بزنم یعنی خودش نمی‌بینه اینهمه سختی 

لطفا به نیت حاجت دلم صلوات بفرستید   خیلی حال روحیم بده دعام کنید عزیزان  منم برا شما دعا میکنم بهم بگید لطفا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچگی های ما یه خونه ی بزرگ حیاط دار زندگی میکردیم درسته تو اون روستا تنها بودیم و بخاطر کار پدرم رفت ...

ما شبا یه فرش پهن میکردیم تو حیاط،سماور هم میزاشتیم، نور حیاط کم بود، عموم اینا همسایمون بودن،میومدن دور هم چایی میخوردیم، با دختر عموها بازی اسم شهرت و قایمباشک میکردیم بعد اونا میرفتن، همونجا رخت خواب پهن میکردیم، اینطرف اونطرف بابام میخوابیدیم، منتظر ک ادامه داستان دیشبیو برامون بگه😂 هر داستانش ۴۰ قسمت بود.

بعد صبح زود قبل از اینکه آفتاب بیاد، هوا یکم روشن بود، با صدای گنجشکا بیدار میشدیم،تنفس عمیق،سردمون بود پتورو بیشتر میپیچیدیم دور خودمون دوباره خواب تا وقتی ک آفتاب میومد بالا سرمون، از گرمی آفتاب و عرق زیاد بیدار میشدیم🤣

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

دلم برای بچگیام وقتایی که دغدغه ای نداشتم تنگ شده دلم برای قبل از اون اتفاق بد تنگ شد دلم برای یه خن ...

حرفات حرفای دلمه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

عزیزم خانوادت کجان؟بچه نداری؟

پیش خانوادمم

نه گلم

ما شبا یه فرش پهن میکردیم تو حیاط،سماور هم میزاشتیم، نور حیاط کم بود، عموم اینا همسایمون بودن،میومدن ...

وای چه حس خوبی داشتم تو حیاط میخوابیدیم اون موقع ها از حشرات هم نمیترسیدیم ای خدا 

ی مشکل ی اتفاق همش برام تکرار میشه فقط ادماش فرق می‌کنه ...ی مشکل خانوادگی هم داریم ک همیشه هست تموم ...

💘

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

ی مشکل ی اتفاق همش برام تکرار میشه فقط ادماش فرق می‌کنه ...ی مشکل خانوادگی هم داریم ک همیشه هست تموم ...

خدا که انگار اصلا صدای مارو نمیشنوه ولی با این حال فقط خدا بهم دلگرمی میده و هراتفاقی هم بیوفته میگم شکر

اگه میتونی باشگاه یا کلاس آموزشی برو اگرم نمیتونی تو خونه این کار هارو انجام بده نزار مغزت بهم بریزت ...

فعلا که حوصله هیچکاریو ندارم 

وای چه حس خوبی داشتم تو حیاط میخوابیدیم اون موقع ها از حشرات هم نمیترسیدیم ای خدا

من بعضی وقتا بیدار میشدم میدیدم یه مارمولک زیرم صاف شده😂

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

خودتو مجبور کن نزار افسردگی برنده بشه

سعیمو میکنم🥲