2777
2789
عنوان

دلم برا قبلنا تنگه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچگی های ما یه خونه ی بزرگ حیاط دار زندگی میکردیم درسته تو اون روستا تنها بودیم و بخاطر کار پدرم رفت ...

منم جدیدا ناخوداگاه خاطرات بچگیم میاد تو ذهنم

مثلا وقتایی که این دغدغه هارو نداشتم و پیاده میرفتم مدرسه با دوستام و...

کاش تو همون سن میموندم

ن گذشته خوبی داشتم نه الان خویی نه آینده خوبی همش اشک بود و غم و غصه ...بخدا قسم خسته شدم دیکه مگه ی آدم چقدر توان داره 

لطفا به نیت حاجت دلم صلوات بفرستید   خیلی حال روحیم بده دعام کنید عزیزان  منم برا شما دعا میکنم بهم بگید لطفا 

شبی نیست که بهش فکر نکنم 

قبلا روزایی رو داشتم که تمام عزیزانم دور هم بودن 

اما حالا چی 

تمام کسایی که دوستشون دارم از هم دورن کیلومتر ها فاصله داریم 😭خدایا این روزای تلخ بگذرن تو بهم یه روز از اون روزا بدهکاری 

چرا دل هممون اینقدر پر درد شده 😔

چون که این دنیا دیگه به درد نمیخوره من که هیچ دلخوشی ندارم بگم حداقل بخاطر اون ی چیز دارم زندگی میکنم برا من که زندگی خیلی مشکل شده

🌱به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

آره منم خیلی ها درحقم خوبی کردن الان همشون زیر خاکن دلم براشون تنگ شده

روحشون شاد

🌱به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

منم جدیدا ناخوداگاه خاطرات بچگیم میاد تو ذهنممثلا وقتایی که این دغدغه هارو نداشتم و پیاده میرفتم مدر ...

یا وقتایی که کنار خانواده میخندیدم و شاد بودیم نه خواهرم غم داشت نه برادرم نه خودم🤚🏻اما الان هر کدوم تو زندگی میسوزیم و میسازیم 

حالا بعدا دوباره دلمون واسه این روزا تنگ میش😅

ینی میشه؟ دلمون واسه این روزای تلخم تنگ بشه؟ 

دلم برای بچگیام وقتایی که دغدغه ای نداشتم تنگ شده 

دلم برای قبل از اون اتفاق بد تنگ شد 

دلم برای یه خنده واقعی و از ته دل تنگ شد 

راستی آخرین باری که امید داشتم کی بود دلم واسه اون لحظه تنگ شده الان برای ادامه دادن فقط خودمو گول میزنم

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

ن گذشته خوبی داشتم نه الان خویی نه آینده خوبی همش اشک بود و غم و غصه ...بخدا قسم خسته شدم دیکه مگه ی ...

آخ تو چقد منی

گذشته منم خوب نبوده ولی حداقل بهتر از الانم بود

شبی نیست که بهش فکر نکنم قبلا روزایی رو داشتم که تمام عزیزانم دور هم بودن اما حالا چی تمام کسایی که ...

اخی عزیزمم