2777
2789
عنوان

خواهرم خواستگار داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 109 پست
ببین اگه همه چیش خوبه و خواهرت دوسش داره و اونم خواهرتو دوس داره باهاش خییییلی جدی حرف بزنه و خواستش ...

میشه حرف زد ولی من فکر میکنم غیرت، حمایت، تعصب یا حالا هر اسم دیگه ای باید از درون بجوشه و زوری نیست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میشه حرف زد ولی من فکر میکنم غیرت، حمایت، تعصب یا حالا هر اسم دیگه ای باید از درون بجوشه و زوری نیست

بی غیرت نیست ، بی عرضه‌ست 

توانایی اینکه مدافع باشه نداره

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

ببین نمیشه اینجوری گفت.اگه جدی باهاش حرف بزنه و بگه اینجوری نباشی منم نیستم یکم خودشو جم میکنه.

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
نه آخه چی بگه؟ بگه چرا غیرت به خرج ندادی؟ولی مشاوره بهش گفته احساستو بهش بگو حتما

برو بهش بگو که بگه ، چرا توی اون موقعیت بد ازم حمایت نکردی ؟ من خیلی معذب شده بودم که اون آقایون انقدر بهم نزدیک شدن و رعایت نمیکردن و انتظار داشتم تو پشتم وایستی اما انگار برات اهمیتی نداشت

آخه بعضی موقع ها چسبیدن بر اثر فضای تنگ ب صورت غیر عمد مشکلی ندارد ولی دست زدن یا دست درازی ب هوای ن ...

اینچیزا بهانست ، توی فضای تنگ به هر حال اونجوری نیست که طرف بچسبه ، بجای که به دختر مردم بچسبه ، به بدنه اسانسور بچسبه ! اینجوری بهتر نیست ؟ 

اسی شاید این دفعه ایجور هنگ کرده

شوهر من غیرتیه

ی بار رفتیم کاور گوشی بخریم، ی مرده دستش رومیز زیر چونش فقط ب من نگاه می‌کرد با فاصله 30سانت

فقط بوسم نکرد😂😂

نزدیک 5دقیقه کج شده بود سمت من خیییره! 

گفتم چ مرگته؟برو کنار

از رو نرفت

مغازه دار بیرونش کرد

شوهر منم عین سیب زمینی 

بعد گفت تو دیگه حرف زدی بهش

منتطر بودم چیزی بگه دهنشو خورد کنم

شاید شوهر خواهرت همچین قصدی داشته