2777
2789

من انقدر به این موضوع فکرمی کنم 

کلا ذهنم رواین نقطه می چرخه 

که اگه ده میلیارد یه روزی روزگاری بیاددستم باهاش چه کارکنم

چراهمیشه توذهنم به این موضوع فکرمی کنم 

همش می گم خدایا یه پولی برسون 

برم باهاش یه خونه نوساز وتمیز بخرم یه ماشین بخرم 

بقیه اش هم بزارم بانک عشق وحال کنم

آیا این ارزوم برآورده می شه یانه 

برای چی این همه پول ارزومه

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برا بابام ماشین میخریدم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید

یا باغ یا ویلا میخرم.بدجوری رقفتم تو‌فکر خرید یه باغ.پولشم کم‌نیست بالای ده پونزده تومنه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بیشتر ببینید