2777
2789
عنوان

بچمو دو روزه ندیدم گذاشته خونه مادرش که نتونم ببینمش

| مشاهده متن کامل بحث + 7490 بازدید | 195 پست
یکی دو ماهه اختلاف شدید داریم چند بار اومده معذرت خواهی پیش زدم زورش میاد محل سگ بش نمیزارم

چی بگم مشخصه هم تعادل روانی نداره من قبلا تاپیکهات خوندم یادمه فهمیدی صیغه کرده

اگر تصمیمت برای طلاقه جسور باش ترسی نداشته باش اون پارتی داره ولی تو دست بالاتر رو داری حضانت بچه رو با تهدید ازش بگیر 

البته پدرت هم مطمئن باش بفهمه هم که خیانت کرده پشتت نمیگیره معلومه خیلی دامادش دوست داره

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه میخوا شکایت محضر خونه رو کنم میگه تبانی کردید با آبروم بازی کنید پاپوشه

بگو غلط کردی خودت رو گول نزن 

ببین با یه مشاور حقوقی چیزی صحبت کن ببین چیکار باید کنی

اونیکه باید تهدید کنه شمایید هر جور شده حضانت رو بگیر

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
چی بگم مشخصه هم تعادل روانی نداره من قبلا تاپیکهات خوندم یادمه فهمیدی صیغه کردهاگر تصمیمت برای طلاقه ...

عاشق شوهرمه به قول خودش اچار فرانسه کاراشو راه میندازه شده مایه پز و افتخار بابام ده تا زنم بگیره میگه بمون باش

آره تراپیست میرم باور کن آرومم اون چون آرومم و سگ محلش میکنم دعوا به پا می‌کنه و عصبیه

اول بشین با خودت فکر کن که میخوای باهاش ادامه بدی یا نه اگه نمیتونی خودتو بچتو آزار نده جدا شو 

ولی اگه میخوای ادامه بدی باهاش ببخشش خیلی سخته ولی اینجوری خودتو بچت رو بیشتر آزار میدی باید حتما رویت رو عوض کنی

اگر میخوای کارت پیش بره دعوا و تهدید بزار کنار شوهر من بهم خیانت کرد خون دفع میکردم ازشدت ناراحتی تم ...

برات ناراحت شدم خدا لعنت کنه شوهرتون مشکل من اینه این به خاطر جایگاه حساسش میگه اسم طلاق نیار آبروم بره

اول بشین با خودت فکر کن که میخوای باهاش ادامه بدی یا نه اگه نمیتونی خودتو بچتو آزار نده جدا شو ولی ا ...

آرومم برام با جنازه فرق نداره به خاطر اینکه موقعیتش حساسه و اجازه طلاق ندارم و به خاطر پسرم قصدم ادامه بود اما اون زورش میاد حالم خوبه و بش محل نمیزارم مرتب دعوا و جنجال می‌کنه الآنم که کتکم زده

عاشق شوهرمه به قول خودش اچار فرانسه کاراشو راه میندازه شده مایه پز و افتخار بابام ده تا زنم بگیره می ...

پدر منم همینه یکم سود و نفع ببرن دخترشون یادشون میره

براش مهم نیست چه بلایی سرم بیاد منو بکشه هم شوهرم میگه حتما صلاح دونسته بکشه تو رو

من دوتا خانواده شوهر دارم یکی خانواده خودم یکی خانواده خود شوهرم هیچکس هیچوقت نمیفهمه چقدر ما بی کس بودیم کاش کاش وقتی بچه ها بزرگ شدن قدر بدونن😢😢

بیشتر ببینید
پدر منم همینه یکم سود و نفع ببرن دخترشون یادشون میرهبراش مهم نیست چه بلایی سرم بیاد منو بکشه هم شوهر ...

بدبختیمم اینه زن بابا دارم اگر مادرم زنده بود حداقل اون طرفمو داشت گریهههن

بدبختیمم اینه زن بابا دارم اگر مادرم زنده بود حداقل اون طرفمو داشت گریهههن

دقیقا منم مادرم فوت شده😭😭😭 اگر بود اگر فقط بود همینکه ناراحتی منو نبینه براش بس بود نه پول نه داماد هیچی نمیخواست نهایت یکم تشر میزد وقتی می دیدید چقدر سختی کشیدی از خودت ناراحت تر میشد حداقل میدونستی یک نفر تو این دنیا هست که نگرانته یک نفر هست که دلسوزته یک نفر هست که دستی رو سرت بکشه

مادر رفتی و روز مرا تیره تر از شب کردی

بی تو در ظلمتم ای دیده نورانی من

بی تو اشک و غم و حسرت همه مهمان منند

قدمی رنجه کن از مهر به مهمانی من😭

بیشتر ببینید