2777
2789
عنوان

ببخشید ببخشید که دووم نیاوردم

189 بازدید | 21 پست

الان که اینو مینویسم در دلم ، قلبم و روحم به همه بن بست های زندگی رسیدم و چیزی برای از دست دادن ندارم خانواده عزیزم ، کاش بهم پشت نمیکردید کاش کنارم بودید بجای روبرو و دور از من الان که همه آینده و گذشتم تباه شده دیگه دیره برای درست کردن ها، پدر عزیزم زندانبان متعصب من کاش اون لحظه که صدای جیغ و گریمو شنیدی و دیدی داشتم گوشه زیرزمینی گریه میکردم بجای رفتن کاش تنهام نمیزاشتی چون من اون لحظه داشتم خودمو وادار میکردم که خودمو نکشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهه عزیزم ، خواهر خوبم ببخشید که یادم رفت همه خنده هامونو ببخشید که با حرفای این چند روزت و پشت کردنت بهم تیر خلاصی زده به خونه امیدی که خواهرت ساخته بود ببخشید که من ناتوانم در تحمل سختی ها حق با تو بود خواهر بزرگ زیبایم من یه بدبختم که حتی نفس کشیدنمم حرومه 

ناامیدنشو ،ببین همه ی ما این حسی ک تو الان داری و تجربه کردیم، به ته خط رسیدن ،بن بست و در نهایت هیچی ،پوچی تو تنهااینطور نیستی من گاهی با خودم فکر کردم واقعا دیگه نمیتونم ادامه بدم ،باید تموم شه همه چی اما باز ادامه دادم خدابزرگه 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

و در نهایت زنی که با من هم خونه بودی و نقش مادرمو بازی میکردی کاش واقعا مادرم بودی، کاش کنارم بودی ، تو ۲۰ سال زندگی کاش یبار اشکامو پاک میکردی ، کاش یبار کنارم بودی چیکار کردی باهام تو چیکاردی ، یبار یبار چرا منو نبوسیدی ،چرا نزاشتی باورت کنم ، کاش سه سال ولم نمیکردی ، کاش بزرگم میکردی 

ببین نمیخوام بهت بگم اره قوی باش اینا ،الان خسته ای ناراحتی گریه هاتو کن ،ناراحت شو اما بعدش ک سبک شدی حالت بهتر شد،، ذهنت باز میشه تو تاپیکات راجب کنکور  دیدم ببین با استرس زیاد دادن ب خودت روانتو با درس بهم نریز  

ماه  من، تا قبل از امشب تو تنها دلیل ادامه دادنم بودی همه چیز تموم شد ، من بازنده ی خوبی نبودم، من نتونستم ددووم بیارم، من نتونستم مراقب کنم از رابطه ی سه سالمون ببخشید ، من لیلقت ادامه دادن نداشتم ، توان ادامه دادن نداشتم ببخشید 

کاش تنهام نمیزاشتین ، من فروریختم ، همه چیز امشب فرو ریخت و تموم شد من به اندازه کافی داشتم میجنکدم با خودم ، با خودم ، با فکرام ، با گذشتم، با آیندم ، برای زندگی کاش سر این تفنگو شماهم جلویم قرار نمیدادید ،

ناامیدنشو ،ببین همه ی ما این حسی ک تو الان داری و تجربه کردیم، به ته خط رسیدن ،بن بست و در نهایت هیچ ...

خداهم بقیه رو به من ترجیح داد مگه من چند سالم بود امشب که میرم پیشش با یه کوله پر از گله و حس پوچی مطلق

خداهم بقیه رو به من ترجیح داد مگه من چند سالم بود امشب که میرم پیشش با یه کوله پر از گله و حس پوچی م ...

تو اینجوری الان حس میکنی ،همه ادمها تو زندگیاشون تو یه برهه سختی به ته خط رسیدن و فکر کردن اخرشه اما باز ادامه دادن تو توقع داشتی اطرافیانت باهات درد ودل میکردن ،انتظار محبت داشتی اما اونا اینکارو در حقت نکردن ،ولی خب این بی انصافیه در حقه خودت نامردی کنی