2777
2789
عنوان

امروز با ننم دعوام شد در حد بزن بزن

814 بازدید | 51 پست

می‌دونم حالا میخوایین بیایین نصیحت کنین ولی من وقتی عصبی میشم دیگ رو هیچی کنترل ندارم

مامان گوشیش خراب شده

روزی صد بار میاد بالا سر من میخاد زنگ بزنه روز و شب و نصف شبا که بابام خونه نیست میخواد بش زنگ بزنه 

کلا آسایش نزاشته الان دوباره اومد گفت بده زنگ بزنم گفتم برو اونور بالا سر من وایسنا بعد زد تو سرم منم بلد شدم زدم به بازوش گفتم خستم کرده دلم میخواد جدا زندگی کنم

بنظرتون چیکار کنم

ولی خداییش نیایید بگید چرا این کار کردی خب آدمم صبری داره و کی میاد رو دختر۲۰ساله دست بلند کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه بچه ها مقصرن انگار پدر مادرا قدیسه ان

چرا چون مارو بزرگ کردن

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

اگه بدونی مامانا چه سختی هایی بخاطر بچه هاشون میکشن برای یه زنگ زدن اینحوری نمیگفتی

لطفاامضامو‌بخونید.     یه خبر خیلی خوب برای کسایی که جریان نیان مظلوم رومیدونن😔قاتل بیشرفش قراره در ملع عام اعدام بشه ...هرچندفرقی به حال اون دختر بیچاره نمیکنه وخداکنه درس عبرتی برای همه بشه https://www.karzar.net/178470    این کارزاربرای نیان بی گناهه که توسط برادردوست دخترپدرش بهش تجاوزشده و براثرخونریزیوضرب وشتم کشته شده😭😭😭 لطفاامضاکنیدوتاجایی که میتونیدنشربدید🙏🙏🙏🙏🙏  اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.

بیشتر ببینید

"فَلَا تَقُلْ لَهُمَا أُفٍّ وَلَا تَنْهَرْهُمَا وَقُلْ لَهُمَا قَوْلًا كَرِيمًا"

"به آن دو (پدر و مادر) حتی اُف هم نگو، و به آن‌ها پرخاش مکن، و با آن‌ها سخنی شایسته و بزرگوارانه بگو."

"وَاخْفِضْ لَهُمَا جَنَاحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحْمَةِ..."

: "و بالِ فروتنی از روی مهربانی برایشان بگستر..."

هیچی برو مغز و اعصاب آرامبخش بگیر چاره ای نیست 

مامان منم سواد نداره صبح تا شب بم میگه اینکار اونکار بکن 

همونجور ک برا بزرگ کردن من حوصله ب خرج داد 

منم باید همینکارو بکنم

همیشه بچه ها مقصرن انگار پدر مادرا قدیسه انچرا چون مارو بزرگ کردن

نه والا همیشه بچه مقصر نیست 

اما تو این تاپیک استارتر مقصر 

خب گوشی رو بده زنگ بزنه یا گوشیش رو ببر درست کن 

این دیگه دعوا نداره

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀