2777
2789
عنوان

میخوام بچمو بخوابونم برم بیرون از کجا بفهمم بیدار میشه برگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 79 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوربین های مدار بسته لامپی هست میتونید بخرید نصب کنید مثل لامپ میبندیش ب جای لامپ و با گوشی تون چک میکنی خونه را..

اگر میدونی خوابش سنگینه بزارش و برو ولی نیم ساعته برگرد منم همین کار را میکنم

با همسایه هات آشنا شو مخصوصا اگه بچه کوچیک دارن گاهی بچشونو بیار خونه با بچت بازی کنن یا بچتو بفرس ...

پسر دیگه ای ندارن؟یا مطمئنی همسرشون کی میان خونه؟منظوری ندارم برای خودم میپرسم

خدایی جدی هستی الان؟ بچه سه ساله رو‌می خوای تنها بذاری؟چه‌خرید ضروریه‌که مجبوری تنها بذاری‌بچه‌رو بیدار بشه زهره ترک‌شه یا دست به چیزی‌بزنه! عجب‌دلی داری تو

من یکی دوبار وقتی دخترم کوچیک بود خرید خیلی اضطراری داشتم مجبور شدم وقتی خوابه تا سر کوچه برم و برگردم،کلا ۱۰ دقیقه هم طول نکشید ولی با تلفن خونه به گوشیم زنگ زدم گذاشتم کنار دخترم و تا برم مغازه و برگردم گوشیم رو گوشم بود ک اگه گریه کرد به سرعت باد برگردم خونه،خداروشکر مشکلی پیش نیومد اون دو بار

ببین من دوسه بار‌بچم رفت خونه همسایه بغلی. صداشون از پذیرایی میومد .دوسه بارم درمیزدم سرمو میبردم نزدیک ک یعنی همه چی‌خوووبه؟ فقط مادره خونه بود. 

البته کناری‌ما‌ دختر‌داره نزدیک دوسال‌از پسر من کوچیکتره. 

parasoo1989@

اگه عقلت کمه بچه سه ساله رو تنها بذار تو خونه و برو اگه عاقلی برش دار با ۷ودت ببر که مبادا تو خونه تنها نه اتفاقی براش بیفته نه وقتی بیدار شد و دید کسی خونه نیست از تنهایی نترسه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

من پسرم کلاس اوله یکی دوبار تنها گذاشتمش زنگ زدم التماس می کرد بر گرد مامان بعدم قهر کرد گوشی رو گذاشت رو هواپیما  مردم و زنده شدم تا اون گوشی رو دوباره درستش کنه،الانم بخاطرش از خیلی خواسته هام گذشتم جرأت نمی کنم تنها بذارمش  خدای نکرده اتفاقی بیفته هیچوقت نمی تونی خودت رو ببخشی

نه پسر ندارن حالا منم از تمام همسایه ها فقط به دوتاشون اعتماد دارم که بچمو گاهی میفرستم خونشون اونم در حد یک ساعت     بیشتر بچه های همسایه خونه ما میان.  همین الانم دوتا دخترای ۷ ساله و ۹ ساله اومدن با دختر من بازی میکنن

نه پسر ندارن حالا منم از تمام همسایه ها فقط به دوتاشون اعتماد دارم که بچمو گاهی میفرستم خونشون اونم ...

آره منم نمیتونم اعتماد کنم اصلا همش میگم اگه شوهرش اومد خونه و نگفته باشه چی و این حرفا

منم دوس دارم بچه ها بیان خونه ما

آره منم نمیتونم اعتماد کنم اصلا همش میگم اگه شوهرش اومد خونه و نگفته باشه چی و این حرفامنم دوس دارم ...

حالا شوهرشم بیاد جلو زن و بچش مگه میخواد چکار کنه🙄   نمیدونم شاید من خیلی خوشبینم😁   الان دختر من توی اتاق با دوستاش دارن بازی میکنن شوهر منم نشسته جلوی تلویزیون فیلم میبینه 

من یکی دوبار وقتی دخترم کوچیک بود خرید خیلی اضطراری داشتم مجبور شدم وقتی خوابه تا سر کوچه برم و برگر ...

افرین چه حرکتی👌👏😂😂

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁