2777
2789
عنوان

بوی گند عرقش خفم کرد😐🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 3694 بازدید | 130 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضول ؟!حالت خوبه تو تو محیط عمومی بو گند عزق دادن فضولی داره؟خدا شفات بده

یه خاطره از مامان خدا بیامرزم بگم. کاش مامانم زنده بود.چهار ماه پیش از خواب بیدار نشد.نپذیرفتم که رفته.

قدیم دایی ناتنی ام که مجرد بود و به شدت به خودش می‌رسید اومد خونه ما.شیک و تر تمیز.تا نشست مامانم گفت داداش برو دوش بگیر.همه تعجب کردیم.دایی ام گفت این ادکلن که زدم گرونه.یادت بخیر مامان💚

زندگی خودشه پس بکپه تو خونه اش ملت رو خفه نکنه

واییی فقط اونایی که گفتن زندگی خودشه خب وقتی بهداشتو رعایت نمیکنه کتابخونه نیاد اونجا یه محیط عمومی یه دختره کنار من غذا اورده بود در ظرفو باز کرد بوی پیاز داغ همه جا پخش شد چند نفر کنار منم اعصابشون خورد شد اینا حق الناسه

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود
دقیقا تهشم میگه به ما چه ما که نمی تونیم بچه مردم رو بکشیم چون بو میده 😐 چ ربطی داشت بحث ما اصن یه ...

ولش بچه اس برو یه سر ب تایپیکاش بزن نرمال نی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

ببین بعضیا عرقشون بوی گند میده 

مثلا داداشم بنده خدا روی چندبار دوش میگیره مام میزنع ادکلن میزنه ولی باز بو میده 

من خودم قبلا  بوی عرق نمیگرفتم از وقتی رفتم لیزر عرقم بو میده 

همش هم بادی اسپلش میزنم دوش میگیرم🥺🥺🥺خیلی ناراحتم 

وای راست میگی بخدا روز کنکور به دختره ای بود پشت سرم خداشاهده یه لحظه برگشتم داشتم خفهههه میشدم از ب ...

خانم پروفسور بخاطر مشغله درسی وقت نکردن برن ی دستی به سر و روشون بکشن😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

بیشتر ببینید

بسه دیگه یه مشت آدم یاد گرفتن فقط بگن خوب به تو چه یا به من چه

دارین تو این کشور زندگی میکنین رفتارتون روی بقیه هم تاثیر میذاره

تمیز بودن نشونه ی شعوره مخصوصا تو این فصل

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

میگن بی حجاب نیاید بیرون یه عده میگن دوست داریم شما نگا نکنین.این بنده خدا هم دوست داشته بوی عرق بده. شما میخاسی بو نکنی.البته منظور حرفم کلی بود.ب دل نگیرید

وای خب اینجور مواقع ای کاش یکی به آدم تذکر بده شاید واقعا ناخواسته باشه 

مثلا من یه خواهرزاده ۱۰ ساله دارم طفلک بچه خیلی رکه هروقت دهانم یا بدنم بود میده میاد میگه 😂❤️

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بیشتر ببینید