امروز رفتم کتابخونه یه دختره کنارم بود فاصله صندلی ها کم بود و دیگم جای خالی نبود یعنی هعی میخواستم بالابیارم بخدا از اول تا اخرم اصلا تمرکز نداشتمممم دیگه پا شدم اومدم خونه کاش رعایت میکردن مردم واقعاا یه بویی میداد ک نزدیک بود عوق بزنم چرا حموم نمیرن بعضیا واقعاااا یا مام استفاده نمیکنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فضول ؟!حالت خوبه تو تو محیط عمومی بو گند عزق دادن فضولی داره؟خدا شفات بده
یه خاطره از مامان خدا بیامرزم بگم. کاش مامانم زنده بود.چهار ماه پیش از خواب بیدار نشد.نپذیرفتم که رفته.
قدیم دایی ناتنی ام که مجرد بود و به شدت به خودش میرسید اومد خونه ما.شیک و تر تمیز.تا نشست مامانم گفت داداش برو دوش بگیر.همه تعجب کردیم.دایی ام گفت این ادکلن که زدم گرونه.یادت بخیر مامان💚
واییی فقط اونایی که گفتن زندگی خودشه خب وقتی بهداشتو رعایت نمیکنه کتابخونه نیاد اونجا یه محیط عمومی یه دختره کنار من غذا اورده بود در ظرفو باز کرد بوی پیاز داغ همه جا پخش شد چند نفر کنار منم اعصابشون خورد شد اینا حق الناسه
گر مسلمان گر مسیحی گر یهود ادمی باشید مذهب هرچه بود
دقیقا تهشم میگه به ما چه ما که نمی تونیم بچه مردم رو بکشیم چون بو میده 😐 چ ربطی داشت بحث ما اصن یه ...
ولش بچه اس برو یه سر ب تایپیکاش بزن نرمال نی
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
وای خب اینجور مواقع ای کاش یکی به آدم تذکر بده شاید واقعا ناخواسته باشه
مثلا من یه خواهرزاده ۱۰ ساله دارم طفلک بچه خیلی رکه هروقت دهانم یا بدنم بود میده میاد میگه 😂❤️
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟