2777
2789

⭕️ من یجوری شدم که هر کسی رو که میبینم رفتار یا اخلاق غیر عادی داره مطمئن میشم که منشا این کارش برمیگرده به گذشتش (بچه گی یا نوجوانی) ، اینکه یا محیط یا یه اتفاق باعث شده که آیندش بشه الانش

بچه ها الانم گیر کردم تو این موضوع که چیکار کنم با پارتنرم

این پسر به معنای واقعی پرفکته و محشر 👌 تماام معیار هایی که میخواستم و داره اما مشکل اینه که از دخترا از زنا بیزاره ، گارد داره نسبت بهشون ، منو عین یه پرسنسس برخورد میکنه اما میترسم از آینده از اینکه اگه یه سوتفاهم کوچیک پیش بیاد چه ری اکشنی نشون میده

راستش این پسره وقتی تینجر بوده با یه دختری بوده که بهش خیانت کرده ، خودش میگه عشق تویی اونو وقتی ناقص عقل بودم یه اشتباهی کردم و با اینکه الانم برگشته اما نمیخوادش و من واسه همین حساس نیستم به این قضیه ولی چیکار کنم با این طرز فکرش؟؟❤️‍🩹

از من بت ساخته از بقیه یه مشت وان نایتی ، من خوشحالم از این اخلاقش هم گاهی میترسم

مهربونه اما سگ اخلاق بشه اصلا امنیت جانی نداره کسی پیشش

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو تحت تاثیر رمانا و فیلمای آبکی فکر میکنی نگاهش بهت متفاوته

داری خودتو گول میزنی

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بیشتر ببینید
تا زمانی که خودش قبول نکنه مشکلاتششو و دنبال درمان نره کسی نمیتونه کمکش کنه

ینی بیماره؟

زیاد پررنگ نیس این اخلاقش اما مثل مردایی هس که کلا بیخیال ازدواج میشن و از دخترا بدشون میاد با این تفاوت که این منو میخواد

ینی بیماره؟زیاد پررنگ نیس این اخلاقش اما مثل مردایی هس که کلا بیخیال ازدواج میشن و از دخترا بدشون می ...

نمیدونم میشه اسمشو بیماری گذاشت یا نه ولی خب مثل همه‌ی آدم‌ها درگیر یه سری مشکلات روحیه که بخاطر تجربه‌های بد زندگیش به وجود اومده و نیاز به تراپی داره

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40