2777
2789

دقیق یه ماهشه واسه کولیکش دایمتیکون میدادم از دیروز دیروز دکتر گریپ میکسچر و یه قطره هم واسه اینکه شکمش کار کنه داده قطره نیسات هم واسه برفک دهان همه علاعم رفلاکس پنهان رو داره ولی دکتر هیچ دارویی نداد از دیروزم یکسره داره گریه میکنه و سینمو هم نمیتونه بگیره همشم عمودی نگهش داشتم ولی اصلا اروم نمیشه فقط بگید چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهنش زخمه که نمیتونه سینه بگیره اول خودتو آروم کن وون استرس شما قطعابه بچه منتقل میشه بعدم کمربچه رو گرم نگه دار شاید دلپیچه داره سشوار رو روشن من شاید صداش آرومش کنه

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
عزيزم سشوار رو روشن كن با صداي سشوار اروم ميشه اروم كه شد قشنگ سيرش كن بعد رو دستت حالت دمر بخوابون ...

اره منم شنیدم با صدای جاروبرقی یا چرخ گوشت یا سشوار اروم میشن

شیطونای ناناز

.....