2777
2789
عنوان

کنکوری ها به خصوص پشت کنکوری ها که تجربه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 21 پست
تو مشاورا رو شناختی و حرفاتم متینهولی مشخصه جماعت کنکوری رو نمیشناسی که اومدی ازشون سوال بپرسیبینشون ...

اگه درسا به اون آسونی هس این همه نمیخوندن واسه رشته تاپ های تجربی اگه آسون بود که همه دکتر مهندس بودن چی میگی خدایی😂😂اصلا کتابا رو دیدی که بفهمی سخت هس ولی با تلاش میشه بهش رسید 

اگه درسا به اون آسونی هس این همه نمیخوندن واسه رشته تاپ های تجربی اگه آسون بود که همه دکتر مهندس بود ...

منم گفتم واسه همه آسون نیست،درست بخون

منکه کتابا رو دیدم ولی احتمالا تو با مفهوم "تلاش" آشنایی نداری که بدونی وقتی انجامش بدی همه چی رو آسون میکنه

کسی گفته تلاش نکنه؟!پس مبرهنه که درسا براش آسونه

دیگه اونیم که با وجود تلاش بازم درسا براش سخته،باید بپذیره ضریب هوشیش پایینه و بهش برنخوره

همه که قرار نیست دکتر و مهندس بشن😁😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو تلاش کن میشه

موفق‌باشی 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
منم گفتم واسه همه آسون نیست،درست بخونمنکه کتابا رو دیدم ولی احتمالا تو با مفهوم "تلاش" آشنایی نداری ...

من با تلاش آشنایی دارم صد برابر بیشتر خودت برو بخون نگفتی با وجود تلاش گفتی درسا به این آسونی رو نمیفهمن اگه آسون بود که الان شما پزشک مملکت بودی 

من با تلاش آشنایی دارم صد برابر بیشتر خودت برو بخون نگفتی با وجود تلاش گفتی درسا به این آسونی رو نمی ...

از کجا میدونی نیستم؟!😂

منکه ادعایی نداشتم تو صفت عقده ای رو به خودت گرفتی روی کامنتی که بهت ربط نداشت ریپ زدی

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بیشتر ببینید
از کجا میدونی نیستم؟!😂منکه ادعایی نداشتم تو صفت عقده ای رو به خودت گرفتی روی کامنتی که بهت ربط نداش ...

ربط نداشت؟

وقتی کامنت تو سایت عمومی میزاری یعنی به همه مربوطه اگه میخوای کسی چیزی نگه میتونی پیش خودت نگه داری از طرز صحبت کردنت شعور و شخصیت خانوادت رو مشخص کردی در حدی نیسی که فحشت رو با فحش جواب بدم بسلامت 

ربط نداشت؟وقتی کامنت تو سایت عمومی میزاری یعنی به همه مربوطه اگه میخوای کسی چیزی نگه میتونی پیش خودت ...

از من که گذشت ولی دفعه بعدی که خواستی از عقیده ای دفاع کنی،از اینکه همون به خودت برگرده تعجب نکن

خیر پیش😊💖

بیشتر ببینید