2777
2789
عنوان

شما باشین با همچین موردی ازدواج می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 77 پست
چرا؟الان پسرا هفته ای با یکی هستن همه کارم میکنن از پارتی و مشروب گرفته تا رابطه جنسی اونوقت یکی ک ق ...

نظر شخصیمه گلم😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما بخاطر زایمان ووو زودتر شکسته میشن نسبت به اقایونبه برسه ازش بزرگترم باشه دخترهاقایون خیلی دیرت ...

بعضی خانما بیبی فیسن بعدم این خانم ۳۸ سالشع نهایتا یکی دو تا بچه بیاره 

بنظر من خوبه ، مشاوره هم برن 

و نباید مث گذشته ب طلاق گرفته ها نگاه کرد الان خیلیا ک واقعا خوبن هم متاسفانه دچارش میشن 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

تاپیک من رو تحت عنوان در جلسه خواستگاری چی بگیم رو بخون

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

بیشتر ببینید