یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیخود کرده زنگ بزنین حامی حیوانات با مامور میان دره خونش حیوونو از دستش درمیارن اینا فکر کردن چه خبر ...
تو مملکتمونم به شکایت درباره ادما هم سخت پیگیری میشه حالا حیوان...
تو مدرسمون یه شیخ رو دعوت کرده بودن مثلا یه چیزی بگه به دردمون بخوره اشغاله عوضی برگشته میگه هروقت یه سگو دیدین محکم بکوبین تو پوزه اش تا ازون محل بره...
به نام خداوند رنگین کمان!) بچه ها نخندینا!) بارون اومدو یادم داد!) به مامان چیزی نگو!) بچه ها ناموسا کمک!) 🖤
ما هم همسایه مون برای بچه هاشون سگ گرفتن.... اینقدر این سگ رو میزدن بچه هاشون... همیشه ناله میکرد وز ...
والا من میگم اگر خدا بهم بچه داد اول واسش یه گیاه بخرم که یادبگیره مسئولیت پذیر باشه و به محیطه اطرافش دقت کنه و به طبیعت احترام بزاره ... بعد بزرگتر که شد و تونست بیشتر رسیدگی کنه براش حیوون خونگی بگیرم که عشق و محبت به موجوداته دیگه که هم نوعش هم نیستن رو یاد بگیره و انسانیت توی وجودش نهادینه بشه... میخوام انسان بودن رو بهش یاد بدم اونوقت اینا یه موجوده زنده رو آوردن جهته سرگرمی سلاخی میکنن چی از این بچهها در میاد جز یه مشت عقدهایه روانیه وحشی.. آخه.......
جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..
تو مملکتمونم به شکایت درباره ادما هم سخت پیگیری میشه حالا حیوان...تو مدرسمون یه شیخ رو دعوت کرده بود ...
چندتا از دوستام توی حامی حیوانات فعالیت میکنن...خیلی حیوون به همین صورت که گفتم از دسته اینو اون در آوردن ... راحت با مامور میرن حیوونه بیچاره رو میگیرن و میبرن ...فقط یه حامیه حیواناته درست حسابی باید پیدا کنین که مثه این اکیپی که گفتم قوی کار کنن
جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..
والا من میگم اگر خدا بهم بچه داد اول واسش یه گیاه بخرم که یادبگیره مسئولیت پذیر باشه و به محیطه اطرا ...
متاسفانه بچه های همسایه مون خیلی وحشی وغیر قابل تحملن.. دو تا پسر غیر قابل تحملن.... خدا رو شکر با شکایت ما وچند تا همسایه پت رو فروخت... وگرنه معلوم نبود تا الان زنده بود یا نه؟؟؟ 😔
روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡