2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اصلا قصدش ندارم!!!

نه که زندگیم عالی باشه نه! خیلی ها باشرایط من سریع طلاق می گیرند 

طلاق برای خودم راه حل نمیدونم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

فک کردی مردم از سره خوشی طلاق میگیرن؟!

یکی مثل خوده منم نمیتونم شوهر دیکتاتور رو تحمل کنم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

الان یکی مثل من ک شوهرش بددلی ودست بزن داره باید چیکارکنه؟؟

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بیشتر ببینید
حالا اونی که راهی نداره که هبچمن اونایی برام جالبن که تا هرکی هرچی می‌گه سریع می‌نویسن طلاق بگیر!انگ ...

کل دنیا خاله بازیه عزیز

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟

انسان ذاتا تنهاست

از همان لحظه که از مادر زاده میشه دنبال یه جفت رویایی میگرده

کسی رو میبینه و ناگاه فکر میکنه دیگه تمام تنهایی هام تمام شد،اون جفت جادویی مو پیدا کردم

اگر خوش شانس باشه و با اون فرد به وصال برسه،،بعد از فروکش کردن نئشگی وصال،،مغز واقعیات اون فرد رو میبینه،،و درک میکنه که اون جادویی نیست

خیلیا دنبال عوض کردن اون فرد و پیدا کردن جفت جادویی دیگه میفتن

ولی عافل ازینکه این تنهایی انسان باهاش عجین شده 

چاره ای جز پذیرش این تنهایی نیست..

فک کردی مردم از سره خوشی طلاق میگیرن؟!یکی مثل خوده منم نمیتونم شوهر دیکتاتور رو تحمل کنم

آخ گفتی خواهر...دلم خونه هم دردیم پس..

خیلی رومخمه..آخ آخ ...همشم میگع ازت راضی نیستم..

اینو کجای دلم بزارم خدایا‌...

دلم میخواد آزاد باشم انگار اسیرم...

آخ گفتی خواهر...دلم خونه هم دردیم پس..خیلی رومخمه..آخ آخ ...همشم میگع ازت راضی نیستم..اینو کجای دلم ...

من چادری نبودم به زور اون چادری شدم ..کلا میگه حرف باید حرف من باشه .‌منم نمی‌پذیریم....من زور رو تحمل نمیکنم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

انسان ذاتا تنهاستاز همان لحظه که از مادر زاده میشه دنبال یه جفت رویایی میگردهکسی رو میبینه و ناگاه ف ...

خیلی قشنگ و درست گفتی

اگر انسان بتونه قبل ازدواج با تنهایی خودش عجین بشه و کنار بیاد مطمئنا میتونه برای ازدواج عاقلانه تر هم تصمیم بگیره.