2777
2789

من جوری شدم دوتا زوج خوشبختم بیرون میبینم میگم همش نمایشه اینا همونایی هستن که تو سایت همش تاپیک ناله میزنن

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قشنگ و درست گفتیاگر انسان بتونه قبل ازدواج با تنهایی خودش عجین بشه و کنار بیاد مطمئنا میتونه بر ...

لطف داری

بله حتی اگر هردو ادم نرمال و بسیار خوب و عاقلانه و هم عاشقانه باهم ازدواج کنند ،،بعد از مدتی حس میکنند زندگی خالیه و اینجاست که اگر اگاهی کافی نباشه پای خیانت باز میشه 

پناه بردن به دیگرانی که فکر میکنیم شاید اونها جفت روحمون باشند،

کوهها با همند و تنهایند

همچو ما با همان و تنهایان

حالا جالب اینجاست همسر من همه چیش خوبه فقط یکم عصبی و قدرنشناس هست

یبار اومدم تاپیک زدم از مشکلات گفتم 

گفتم همه مردا همینن

ریختن رو سرم کی گفته همه مردا همینن؟؟ اصلا اینطور نیست فقط مال تو اینطوره 😂😐

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

از صدتا تاپیک طلاق یکیشم طلاق نمیگیره هیجانی میان اینجا ی تاپیک میزنن

من خودم چند دفعه تاپیک این مدلی زدم چند روز بعدش عاشقانه هایی با شوهر جان داشتم لیلی و مجنون نداشت🤣از قدیم گفتن زن و شوهر دعوا کنن (بلانسبت برو بچ اینجا ) ابلهان باور کنن😄

من جوری شدم دوتا زوج خوشبختم بیرون میبینم میگم همش نمایشه اینا همونایی هستن که تو سایت همش تاپیک نال ...

عزیزم گاهی انسان وقتی ی اتفاقی میافته با تومه به اجساساتش ضرفیتش میاد پایین و هیجاناتش ممیره بالا ی روز دو روز عصبی و خشمگین به قضیه نگاه میکنه بعد اون بین خودشون حل میکنن مساعل رو و دوباره همه چی به حالت اول برمیگرده

ما ک اینجور هستیم بقیه رو نمیدونم

انسان ذاتا تنهاستاز همان لحظه که از مادر زاده میشه دنبال یه جفت رویایی میگردهکسی رو میبینه و ناگاه ف ...

گل گفتی عزیزم 

این یک واقعیت تلخ هست،ولی متاسفانه خیلی وقت ها خودمون رو گول می زنیم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

کاری با نی نی سایت ندارم اما تو دنیای واقعی زیاد دیدم همه در شرف طلاقن مردا بداخلاق شدن زنا کم صبر مردا خیانت میکنن زنا خیانت میکنن مردا پول نمیدن مردا دست بزن دارن مردا می‌خوان خانوادشون در اولویت باشه و در انتها مردا می‌خوان بشینن خونه خانمی کنن خانما برن سر کار 

یکی از اصلیترین دلایلش خانوادهای بیش از حد حمایتگرن که با کوچکترین مشکلی میگن طلاق بگیر غلط کرده شوهر ... که بهت گفته بالای چشت ابرو و... دیگه هیچ کس نمیخواد گذشتی داشته باشه و تحمل کنه توقعها بالا همه زندگی لاکچری میخوان و... با یکم تحمل بیشتر وگذشت کردن از هر اشتباهی درصد طلاق خیلی پایین تر میاد 

فقط به چیزای خوب فکر کن 

از صدتا تاپیک طلاق یکیشم طلاق نمیگیره هیجانی میان اینجا ی تاپیک میزننمن خودم چند دفعه تاپیک این مدلی ...

وای ما هم دوبار تا مرز طلاق رفتیم که شهرمون میگفتن اینا مث مدش گربه هستن طلاق بگیرن تا همو نکشتن تمام شهر میگفتا😂

ولی اشتی کردیم حالا ی جوری عاشقانه زندگی میکنیم بیا و ببین همشون فکر میکنن ظاهریه دهنشون باز مونده