2777
2789
عنوان

کلاس چی میبرید بچهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 165 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من از خیلی ها حتی مدرس زبان پرسیدم گفتن از کلاس چهارم زودتر ببرین بچه خسته میشه ونیتزی نیسز ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده دلم آروم شد 

الهی گل پسر موفق باشه همیشه

نیستمتون نه همتون …بیشترتون🙃

اینکه میگن ‌دچار سردرگمی میشن صحبت نمیتونن بکنن راسته؟!من برا پسرم میخواستم اینکار بکنم ترسیدم

والا من اطرافم بچه هایی که از دوسالگی شروع کردن هم دیدم وهیچ مشکلی نداشتن‌

راحت ترین و کم هزینه ترین روش یادگیری زبانه 

کاش من زودتر شروع میکردم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
خوب حالا زیر ۱۲سال مدرک هم بگیره به کاریش نمیاد که مهم آموزش هست چه‌چیرایی یادگرفته؟

ترم اول صفر تا صد کار با کامپیوتر و لبتاب هست برای کسانی که کلا بلد نیستن

بعد گذروندن ترم اول و اوکی بودن ترم بعد انتخاب رشته میکنه

مثل برنامه نویسی یا طراحی سایت یا مثلا رشته هست که انیمیشن سازی انجام میدن مثل ساخت برنامه کودک چندین رشته هس که  من وارد نیستم توضیح بدم

هر مورد و که علاقه داشته باشه انتخاب میکنه و تو اون مسیر آموزش میبینه

مثل شخصی که تو دانشگاه رشته کامپیوتر میخونه

اره اینجایی که میبرم امسال خیلی گرون کرده حالا دنبال ی جای ارزونتر هستم آخه یکدفعه 300 گذاشته روشهری ...

شاید کرایه اشون همینجوری زیاد شده 

هیچکس به هیچکس رحم نمیکنه که

زیاد درگیر کلاس های مختلف نکن بچتو زده میشه اگه جایی با بازی آموزش میدن ببر بچه‌های زیر ۷ سال اصلا نباید آموزش مستقیم باشه ،،

اینجور باشه خیلی اذیت میشن ب روانشون و شخصیت آینده شون آسیب وارد میشه 

کلاس زبان هم کلاسی که ی مهارتی و جدا آموزش بده مخصوصاً برای بچه ها نبر 

چون همه مهارتهای نوشتاری گفتاری شنیداری دیداری باید باهم آموزش داده بشه حالا کتابی که آموزش میدن بر اساس سن بچه سطح بندی میشه نمیان یهو بگن متن بلند بالا بنویس نوشتن در حد آشنایی با حروف و علامات نوشتاری مثل نقطه ویرگول خط فاصله و علامت سوال و ....هست

والا من اطرافم بچه هایی که از دوسالگی شروع کردن هم دیدم وهیچ مشکلی نداشتن‌راحت ترین و کم هزینه ترین ...

از دوساله‌ی باید شروع کرد؟؟

ترم اول صفر تا صد کار با کامپیوتر و لبتاب هست برای کسانی که کلا بلد نیستنبعد گذروندن ترم اول و اوکی ...

خدا کنه شهر ماهم خوب باشه 

زیاد درگیر کلاس های مختلف نکن بچتو زده میشه اگه جایی با بازی آموزش میدن ببر بچه‌های زیر ۷ سال اصلا ن ...

کلاس اوله عزیزم 

اره چقدربهش گفتم گیتاربرو که حداقل هزینش کمترمیشه گفت علاقه ندارم ،ی پیانو دیجیتال پارسال 30تومن واس ...

اگر علاقه داره که کار خوبی کردین 

چند سالشه گفتین؟؟