2777
2789
عنوان

اگه بعد از مهمونی شام بفهمید که

| مشاهده متن کامل بحث + 11731 بازدید | 219 پست

یه چیزی بگم شاید حالت بهتر شه منم شنیدم سبزی رو تو لباسشویی خشک میکنن به این صورت که سبزی شسته شده رو در کیسه پارچه ای میریزن ودرشو محکم میبندن میندازن خشک کن سبزی اصلا با ماشین تماس نداره سیستم خشک کن هم که همه میدونین بر اساس گریز از مرکز آب رو می‌کشه بیرون در واقع سبزی با هیچی جز پارچه ای که دورش پیچیده شده تماس نداره هیچ آبی هم وارد سبزی نمیشه با ارفاق میشه گفت چندان مشکلی نداره تمیزه فقط آدم دلش برنمی‌داره مثل وقتی بخوای از شیلنگ دستشویی آب بخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چقد هم تمیز باشه بلاخره داخل لباسشویی پر از میکروب هست اون هوا میخوره یه سبزی کثیفش میکنه بازم. خ ...

چه بدبختی شده دیگه همین مونده خودمون وبچه هابندازیم لباسشویی تابشوردمون

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بیشتر ببینید
چه بدبختی شده دیگه همین مونده خودمون وبچه هابندازیم لباسشویی تابشوردمون

😁😂

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بیشتر ببینید
هر چقد هم تمیز باشه بلاخره داخل لباسشویی پر از میکروب هست اون هوا میخوره یه سبزی کثیفش میکنه بازم. خ ...

ببین اون خانم انقدر وسواس هست... باور کن امه جوانب رو در نظر می گیره...  مطمئن باش قبل سبزی ها... یدور ابکشی حتی شاید سرکه بریزن صد عفونی بشه...حساس نباش.... 

رستوران مگه عذا نمی خوری؟؟؟ چه می دونیم چه فرایندی طی شده تا عذا بیاد سر میز ما

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
بیشتر ببینید
یه چیزی بگم شاید حالت بهتر شه منم شنیدم سبزی رو تو لباسشویی خشک میکنن به این صورت که سبزی شسته شده ر ...

دقیقا... منم گفتم یه خانم به شدت وسواس وسواس وسواس فامیل ما این کارو می کرد... دیگا خیالت راحت باشه

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
بیشتر ببینید
وای خیلی حس بدیه منم رفتم یجایی بعدش متوجه شدم هل رو با دندون باز کردن ریختن تو جایی سه روز تمام چیز ...

جایی با صاحبخونه اشنا نباشم مطمئن نباشم تمیزه اول چایی رو بو‌ می کنم 

اگر بوی هل بده عذرخواهی می کنم که چای با طعم هل دوست ندارم :))

می ترسم هل و با دندونش شکسته باشه بعدش دونه هاش هم رفته باشه رو  زبونش باز انداخته باشه تو چای