2777
2789
عنوان

اگه بعد از مهمونی شام بفهمید که

| مشاهده متن کامل بحث + 11718 بازدید | 219 پست

سبزی رو میپیچن تو یه دستمال بزرگ البته بعد این که شستن بعد می‌زارن تو ماشین می‌زارن رو دور آبگیری که آب اضافیش رو بگیره همین 

مادرم و مادر شوهرم انجام میدم چیز بدی نیست

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شدن ک میشه ولی هم بهداشتی نیست هم فک میکنم سبزی ها له بشن

دیگ ماشین لباسشویی از تشت و صافی ای که سبزی  توش میشوییم تمیز تر و بهداشتی تر هست . اگر سبزی رو مدت زمان خیلی کوتاهی بذاریم توی خشک کن ماشین له نمیشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

دیگ ماشین لباسشویی از تشت و صافی ای که سبزی توش میشوییم تمیز تر و بهداشتی تر هست . اگر سبزی رو مدت ...

تشت که میتونی راحت بشوریش ولی داخل ماشین که ما نمیدونیم چه خبره. فکرشو بکن کلی میکروب و جرم هست بعد بادش بخوره به سبزی

مگه داریم همچین چیزی؟ماشین ظرفشویی من میوه هم میشوره و صد در صد خیلی بهتر از ساتن با دست تمیز می‌شه ...

ماشین ظرفشویی باهاش ظرف میشورن

خیلی فرق داره با لباسشویی که باهاش انواع لباس‌های کثیف وعرقی رو بشوری

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
من دوس ندارم اینطوری

چرا خوب 

سبزی اصلا تماسی با دستگاه نداره

البته من چون هیچوقت اهل سبزی پاک کردن و شستن نیستم و همیشه آماده میخرم این کارو نمی کنم 

ولی بد به دلم نیومده 

فقط ازین که کسی با ماشین کفش بشوره بدم میاد 

در ضمن ما لباس زیر ها رو با دست می‌شوریم 

جایی با صاحبخونه اشنا نباشم مطمئن نباشم تمیزه اول چایی رو بو‌ می کنم اگر بوی هل بده عذرخواهی می کنم ...

اهووو... به چه جاهایی فکر میکنین

من ی مدت درمورد نون همچین فکردی کردم که ایا شاطر و... دستاشون تمیز بوده.... اینوراونور نزده باشن بعد دست به خمیر و.. بزنن....

تا ی مدت دیدم اذیت شدم.... دیگع فکر نمیکنم.... ی بسم الله  میگم و با نیت خوب میخورم

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت
بیشتر ببینید
جایی با صاحبخونه اشنا نباشم مطمئن نباشم تمیزه اول چایی رو بو‌ می کنم اگر بوی هل بده عذرخواهی می کنم ...

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫هل با دست هم می‌شکنه دیگه دندون چرا