2777
2789
عنوان

وقتی همسرم خونس خیلیی نگام میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 10326 بازدید | 167 پست
نمیدونی بعضی مردا چه عادتا تو مخ ترسناکی دارن شاید از نظر بقیه باحال باشه. شوهر من عادت داره با صدای ...

ی لحظه یاد این فیلم ترسناکا افتادم شوهر منم تو دستشویی با خودش حرف میزنه حساب کتاب میکنه😐

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن اجی من میترسم چون خیلی شکاکه و بد دل همش میترسم مثلن داره نقشه قتلمو مبکشه 😐😐😐😐😐

عه واقعا اینجور آدمیه بگو چته آدم ندیدی 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

واااااای خدااا واس منم همینه وقتی جنی میشه من میرم اتاق درمو قفل میکنم 🥲🥲همشم مبگ اگ من امروز مردم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 دورازجونت

توباز خوبه میتونی بری تواتاق درو قفل کنی

من اونم نمیتونم

کاش همسرمنم روزی یبار سر واموندشو ازتو گوشی بلند کنه اصن منم نگا نکنه اطرافشو ی دید بزنه ببینه دنیا ...

چقدر مثل منی   یعنی خونه بترکه آقا خبر دار نمیشه انقد تو گوشیه فقط وقتایی که گوشیش میزنه به شارژ هی منو نگاه می‌کنه اسم گوشیش گذاشتم سرم میگم نکنه یه موقع قطع شه  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

میخای شمام نگاش کن‌ ببین تا کجا میخاد پیش بره..بعد بگو چ خبره.. دلیل اینقد نگاه کردنت چیه واقعا خوشگ ...

من حقیقت انقد بد دل و شکاکه و اذیت کردم ققییافش یادم میره گاهی اصن نییگاش نمیکنم 🥲🥲