2777
2789
فدات عزیزم

خدانکنه

ببین راجب تاپیکت باید بگم عزیزم تقدیرت بوده ونمیشه از تقدیر فرار کرد عقوبت داره بخدا 

خدا صلاح ومصلحت شنارو دراین دیده و شمارو لایق دوباره مادرشدن دیده نگهش دار

من هرجی بجه ناخواسته تو اطرافم دیدم خیلی بچه های باهوشی بودن و یه چیز مهم شدن درآینده  اینا از نظر ما ادم ها ناخواسته هستن ولی درواقع خدا خواسته هستن ونگه داشتنش بنظرم واجبه وقتی توانایی مالیشم داری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنهببین راجب تاپیکت باید بگم عزیزم تقدیرت بوده ونمیشه از تقدیر فرار کرد عقوبت داره بخدا خدا صلاح ...

مممنونم از جوابت یکم فکر کنم ببینم چیکار کنم تا فردا باید تصمیم بگیرم بشورم گفتم داروی گیاهی خرید آورد ک دمنوش بخورم تا بیافتم خونریزی ولی موندم

من دوتا فرشته دارم

خدانکنهببین راجب تاپیکت باید بگم عزیزم تقدیرت بوده ونمیشه از تقدیر فرار کرد عقوبت داره بخدا خدا صلاح ...

فقط یه چیزی میترسم دختر بشه شوهرم پسر میخاد😔😔ولی بارداریم کلا سخته بخاطر اون من نمیخام

من دوتا فرشته دارم

ی چیزی بگم اول انشاءالله سالم باشه ولی حسم میگه بچت پسره 😄

من هم قبل دختر اول و هم قبل دختر دومم سقط داشتم اولی رو ۶ ماه بود ازدواج کرده بودم چیزای سنگین از پله پریدن انداختمش دومی بدون بی بیچک گرفتن چون تازه خونه خریده بودیم دوست نداشتم اینم سومی که موندم چیکار کنم

من دوتا فرشته دارم

من هم قبل دختر اول و هم قبل دختر دومم سقط داشتم اولی رو ۶ ماه بود ازدواج کرده بودم چیزای سنگین از پل ...

اگه اعتقاد داری یه استخاره بگو برات بگیرن ولی هرجی شد دیگه انجامش بدیا خوب اومدنگهش دار بداومد بندازش 

اگه اعتقاد داری یه استخاره بگو برات بگیرن ولی هرجی شد دیگه انجامش بدیا خوب اومدنگهش دار بداومد بنداز ...

راست میگی یه آقایی هست که با صلوات استخاره میگیره فردا ظهر زنگ بزنم استخاره بگیره براک مرسی از پیشنهادت

من دوتا فرشته دارم