2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعتقادات مذهبی، طرز فکر و نظر تخصصی پزشک مهمه. واقعا مسئله‌ای نیست که براش نظرسنجی کنی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

گناه نکن که ولکنت نیست چه تواین دنیا چ اون دنیا بچه نمیخوایید عزیزم ازاین به بعد بهتر جلوگیری کنید ❤️

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

نکن 

بخدا همون انداره که مامان اون گل دخترات هستی مامان این یکی هم هستی 🥹

تا بدنیا بیاد دومی میشه ۵ سال و واقعا فاصله سنشون مناسبه

بعدا دلت بدجور میسوزه 

هی میگی اگه بود الان انقدر سنش بود اگه بود الان چند سالش میشد و ....

مثل خوره مغزتو میخوره 

بدنیا بیار عشق کنید باهم ❤️

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
خدایی الان با نظر ما میخای درباره همچین موضوعی تصمیم گیری کنی؟

وآقا نمیدونم شوهرم زیاد راضی نیس  ولی تصمیم سقط بود میگه ناشکری نکن منم کوندم

من دوتا فرشته دارم

نظرتون چیه ؟سقط کنم؟از لحاظ مالی مشکلی ندارم دختر کوچیکم ۴ سالشه ولی میگم زوده

شما مردی یازن

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

چرا جنسیتت زدی مرد😂😂😂😂گفتم اوا کی علم انقد پیشرفت کرد مردا باردارشدن

اخه با شماره خودم چون قبلا اومدم رمزم فراموش کرده بود با شماره شوهرم وارد شدم بعدش جنسیت زن زدم قبول نکرد زدم مرد قبول کرد🤣🤣

من دوتا فرشته دارم