یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط یه نصیحت به تمام خانوما حتما پاپ و ازمایشاتی که میدونید چکاب هستش انجام بدید جدی بگیرید خیلی شایع شده من حتی هیچوقت بوی بد یاعفونت وحشتناکی نداشتم ک بگم نگران کننده باشه اما خب بااین حال عفونتم میگرف دکتر پماد میداد خودم تازه درخاست پاپ دادم پیگیری
میدونی میرفتم پیش دگتر عفونتم میگرف دارو میداد دیدم ای بابا هیچوقت نمیگ یه پاپ بده منم پاپ درخواست کردم گرف بعدش جواب بد اومد دکتر ارجاع داد به متخصص فلوشیپ سرطان شناسی
نمیدونید یعنی چی یعنی داخل واژن زگیل داره؟؟؟من همینو نمیفهمم دکترمم ک فقظ دوتا نمونه برداشت الانم جو ...
نه زگیل مال اچ پی وی
کسی ک سین نشون بده کلپوسکوپیش معمولا براش اچ پی وی مینویسن چون ۹۰درصد ویروس اچ پی وی باعث تغییر شکل سلولهای اون ناحیه میشن. سین۱ یعنی شروع تغییرات سلولی و سین ۲ تغییرات کمی بیشتر و سین ۳ بیشتر از ۲ ولی صد در صد نشانه ی اچ پی وی و زگیل نیس. شاید همون زخم باعث تغییرات سلولی شده
نمیدونید درمانش ب چ صورته الان ۳روز هس جواب اومده دکتر نرقتم شوهرمم میگ تو الکیمیگی چیزی نیس من وقتن ...
ببینید گرید خیلی بالاش رو من خوندم عمل سرپایی میکنن و قسمتای تغییر شکل داده شده رو برمیدارن. ولی شما درمانتون داروییه. حتما زود برید دکتر ک درمان زود شروع کنید