2777
2789
عنوان

گردن شوهرم کبود بود عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فقط چندتا دون دون حالت زخم خون مردگی که خودش میگه سرکار چیز سنگین بلند کردم

کبودی نیس این

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
بیشتر ببینید
نمیدونم فقط چندتا دون دون حالت زخم خون مردگی که خودش میگه سرکار چیز سنگین بلند کردم

شما چی سنگین بلندکنیدگردنتون،زخم میشه ؟

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
عزیزم؟😐 این کبودی نیست با این شکاکیای بیخودی زندگیتو خراب نکن اگرم ریگی به کفشش بود نمیگفت نگا کن چ ...

راست میگی؟شاید چون میدونسته من خودم ببینم بدتر میشه گقته اول خودم بگم این چیه