شاپرک590 مدیر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 8468 عنوان هی گفتین شِری کلاهبرداری کلاهبرداره | مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 71 پست فاز پیشگوها گرفتین،میگفتین حتی ارسطو رو هم گول میزنه،ته دلم میدونستم نمیزنه دیدن نزد😁😁 مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها میدویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند.. 1404/01/22 | 03:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4990 وآسه چی بدت میاد😁خوب کرد نقی روووومن داشتم کباب میشدم میخواست سنگ رو بده به نقی من فعلا تا قسمت ده دیدمولی کلا خیلی با نقی بدرفتاری میکنه خوشمنمیاد نقی خیلی ساده اس اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
پشمک_حاج_عبدلله عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 5099 ولی زرنگ و خوش صحبت نه؟ بابا سنگ تقلبی گذاشته اصلی رو با خودش برده تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
شاپرک590 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 8468 بهداش؟؟؟ بهتاش درسته. 😂😂😂وااایمن بچه بودم فک میکردم بهداشت اسمش😂😂😂😂😂ینی تا همین فصل ۶میدونم بهتاشه. نمیدونم چی شد ک اونطوری تایپ کردم مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها میدویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 17754 چرا هفت خط زرنگ یعنی زبل و خوش کلام این هفت خطم هست من حس میکنم سنگ تقلبیم گذاشته بود واسه ارسطو قطاریگ بیرن خمانم بار کن...
niloofarb عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 1961 این هفت خطم هست من حس میکنم سنگ تقلبیم گذاشته بود واسه ارسطو ممکن مثل مرداب غمگینی ک نیلوفر نداشت ..
شاپرک590 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 8468 خب سفر که کنسل نشد قراره برن تاجیکستان شاید اونجا سرشون کلاه بذاره امیدوارم مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها میدویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..
نی_نی_یار_دم_صبح عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 1446 اگه میخواست بکنه تا الان میکردسنگ رو ول کرد داد به ارسطو خودش رفت تهرانارسطو هم با رحمت رفتن تحویل ن ... اون فیلمش بوده شاید
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 17754 زیادی بدش کردن دیگهیجوریی گفتن شری لو رفت انکار دروغ گفته میخوادبره مریخکنسل شده و بهتون اطلاع نداده ... کلا انرژی منفی داره قطاریگ بیرن خمانم بار کن...
شاپرک590 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 8468 من فعلا تا قسمت ده دیدمولی کلا خیلی با نقی بدرفتاری میکنه خوشمنمیاد نقی خیلی ساده اس جلوتر بری میگی حقشه😁 مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها میدویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..
شاپرک590 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 8468 بابا سنگ تقلبی گذاشته اصلی رو با خودش برده پس چرا اون صحنه رو نشون نداد هیجانی بشه مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها میدویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..
شاپرک590 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 8468 اون فیلمش بوده شاید خخ شاااید منِ ساددده رِ رِ مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها میدویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..
نی_نی_یار_دم_صبح عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 1446 من فعلا تا قسمت ده دیدمولی کلا خیلی با نقی بدرفتاری میکنه خوشمنمیاد نقی خیلی ساده اس نقی این سری افت کرده بازیش یه کم ،درست نمیگم؟ـولی سارا نیکای جدید و سالار ک اضافه شدن خوبن
شاپرک590 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 8468 کلا انرژی منفی داره هیجانی میکنه فیلمو مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها میدویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..
نی_نی_یار_دم_صبح عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 1446 پس چرا اون صحنه رو نشون نداد هیجانی بشه این گره اندازی داستانه دیگه،ک مخاطب گیج بشه و داستان پیچیده
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 45931 من که میگم تا حالا فرصت زیاد داشته برا دزدینولی خب هر چی بشه من که از خدامه کلا.هبردار باشه به نقی و ... اره منم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖 بیشتر ببینیدبستن