2777
2789
حالا من ۱۷ سالمه از صبح دارم گریه میکنم

منم همسن توم خنده گریم قاطیه تو تنهای خودم گریه میکنم جلوی بقیه انقدر پرانرژی و شادم میگن کاش مثل تو بودیم اما نمیدونن تو دلم چی میگذره (:

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی علت نخند ببخشید میگم بعضی شیرین عقلها زیاد میخندن بدون هیچ علتی اما اگر بهونه الکی میاره بیخیال ح ...

من گاهی وقتا به چیزای که اتفاق افتاده قبلا فکر میکنم خندم میگیره یهو خنده بی دلیل نمیکنم ولی بقیه فکر میکنن الکی میخندم

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
بی علت نخند ببخشید میگم بعضی شیرین عقلها زیاد میخندن بدون هیچ علتی اما اگر بهونه الکی میاره بیخیال ح ...

یک شیرین عقل ۴۴ ساله تو محل کارمون هست با صدای بلند چه جلوی زنها چه مردها میخنده

شانسشم زیاده خنده براش ساخته

شما خوبه کلا میخندی 

من هر موقع عصبی بشم ، ناراحت بشم ، بترسم و در این نوع شرایطی قرار بگیرم خنده مید سراغم ولم نمیکنه و واقعا هم چیزه بدیه فکر کن افسرده باشی و خنده عصبی هم داشته باشی

گوید گر می بخوری عرش بلرزد عرشی که به یک جامه بلرزد به چه ارزد 

من خاکبرسر هم همینجوریم تو عزاداری فکر کن یکی پاش گیر کنه یه استکان چای یزره ازش بریزه خندم میگیره خ ...

من تو مراسم ختم عموم بودیم با خواهرم  یهو یه چیزی خواهرم گفت من مردم از خنده حالا بقیه فکر میکردن دارم گریه میکنم رفتن برام آب آوردن