2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

خودشم زنگ میزنه البته جز اینکه قبل رفتن بگه خبر از شما... باید شما بزنی ولی اصولا خودش باید بزنه

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید
بله تو شهر ما در تمام خواستگاریها اول مادر و خواهر آقای داماد میرن خونه دختر و جلسه بعد تماس میگیرن ...

خب بعدش شما زنگ زدی یا اون ؟

اگر اونا چند روز دیگه زنگ زدن ؟ 

کدوم شهرید

یه دانشجو پرستار عاشق به وصال نرسیده

خب بعدش شما زنگ زدی یا اون ؟اگر اونا چند روز دیگه زنگ زدن ؟

خب من نظرم منفی بوده  همون موقع گفتم ولی معمولا اونا پیگیر میشدن چون مورد پسندشون بودم سریع پیگیر میشدن

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

خب بعدش شما زنگ زدی یا اون ؟اگر اونا چند روز دیگه زنگ زدن ؟

نه من زنگ نزدم چون گفتم مدنظرم نبود

اونا زنگ زدن گفتیم نه بعد3 روز اگه زنگ نزدن بنظرم دیگه نمیزنن حالا چیزی که من شنیدم برای من شبش تماس گرفتن گفتیم خیر

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸