2777
2789
ما کلا تا کسی مدنظرمون نباشه نمیذاریم کسی بیاداما اره شده یهویی اومده گفته از طرف فلانی

خب بعدش شما زنگ زدی یا اون ؟

اگر اونا چند روز دیگه زنگ زدن ؟ 

یه دانشجو پرستار عاشق به وصال نرسیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴ سال ننه شوهرم با مادرش و خواهرش میامدن  خود نکبت شوهرم سال اخر دو بار امد فقط  من گوه دفعه  اخر دیگه قبول کردم گوووووووول خردم  طاهرش خیلی بچه مثبت اروم مظلوم  بود .ولی هفت خط روانی دو قطبی  جنون دار  وحشی   و ۰۰۰۰۰ نگم واستون 

آره معمولا سنتی همینجوریه 

مادر‌پسر میاد میبینه اگر پستد کنه بعد یکی دو روز زنگ میزنه میگه با پسرم‌میایم 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بله تو شهر ما در تمام خواستگاریها اول مادر و خواهر آقای داماد میرن خونه دختر و جلسه بعد تماس میگیرن و اجازه میگیرن تا داماد رو ببرن

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
خب بعدش شما زنگ زدی یا اون ؟اگر اونا چند روز دیگه زنگ زدن ؟

اونا زنگ میزدن 

معمولا فرداش یا دو سه روز بعدش 

چه طور مگه ، ببین ازدواج این سبکی خوب نیست 

همیشه دختر چشمش به در خشک میشه 

تازه خیلی وقتا زنگ هم نمیزدن ، ینی شان و شخصیت پسره رو بالاتر می‌دونستن... شایدم بلعکس 

در کل همش به دختر توهین میشه 

خاستگاری رسمی ک گل و شیرینی بیارن نه

ولی یه مورد بود مامان و خاله ش اومده بودن خونه با مامانم صحبت کرده بودن

من خودمم نبودم مدرسه بودم😁

ولی بعضی سنتی ها اول مادر و خواهر یا خاله و اینها میان زنونه دخترو میبینن شرایطشو میپرسن شرایط خونواده ش و...